Remo Frojler i Robin Gosens (Atalanta)
Remo Frojler i Robin Gosens (Atalanta)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Breša plaća Atalanti Juventusov dug

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 11:19

Pročitajte nekoliko predloga za 14. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 22:30
Gil Vicente - Tondela
ID: 4969229


Samo je Setubal trenutno u goroj formi nego Tondela (čak je i eliminisani Aves uspeo da osvoji više bodova u prethodnih šest kola). Novi poraz mogao bi da dovede goste u zonu ispadanja, ali iako su motivisani sumnjamo u dvojku. Domaći su vezali dve pobede i naš izbor je kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Chelsea - Norwich
ID: 4969096

Ovo je utakmica sa kojom uopšte ne bi trebalo da imate problema jer ih ni domaći neće imati sa potpuno demotivisanim i demoralisanim Kanarincima, koji su ispali. Njihovi međusobni okršaji često umeju da budu prilično efikasni, pa kombinujte, pošto je kvota na keca baš mala.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.43)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:30
Benfica - Guimaraes
ID: 4968959

Posle remija sa Famalikaom jasno je da Benfika ne može da sačuva titulu (tri kola pre kraja ima osam bodova manje od Porta). Za Orlove je bolje da se fokusiraju na finale Kupa, u kojem će se sastati sa Zmajevima, ali pošto je Gimarais sasvim bez motiva opredelite se za keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 18:00
WBA - Fulham
ID: 4968883

U pitanju je veoma neizvestan duel. Vest Bromvič Albion je posle remija na Ivud Parku zaostao tri boda za vodećim Lidskom, dok je Fulam u seriji od četiri trijumfa pa se, baš kao i trećeplasirani Brentford, još nada direktnom plasmanu u Premijer ligu. Verujemo u keca, ali i GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 21:45
Atalanta - Brescia
ID: 4968914

Atalanta je u subotu odigrala sjajno protiv Juventusa i možda je zaslužila više od remija u Torinu, međutim, uvereni smo da su navijači kluba iz Bergama zadovoljni izdanjima svojih ljubimaca, koji su apsolutni favoriti ovde. Birajte između KMB 1-1&3+ i duple pobede domaćih.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.92)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:15
Portimonense - Boavista
ID: 4969231


Portimonense je u nastavak ušao serijom dobrih rezultata, pa se u jednom trenutku učinilo da će uspeti da se izvuče, ali dva vezana poraza ponovo su ovu ekipu vratila u tešku situaciju. Istina, borba za opstanak još nije gotova, nade ima, a Boavista je opuštena, pa gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Millwall - Blackburn
ID: 4968884

Matematika još nije izbacila ove ekipe iz konkurencije za plej-of, ali šanse da se u njemu nađu su im male. Međutim, to ne znači da neće biti motivisani, zbog čega ne bi bilo loše da pokušate neku od igara sa golovima (GG ili KMB 1+I&1+II). Mi ćemo se opredeliti za keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
JERMENIJA 1 - PLAY OFF | 15:30
Ararat A. - Noah
ID: 4969718


Domaći su prvi deo sezone završili na prvom mestu (na kom su i u grupi koja se bori za titulu), dok su njihovi rivali bili peti, sa šest bodova manje. Međutim, gosti su u sjajnoj formi, pre samo četiri dana bili su uspešniji u međusobnom duelu u finalu Kupa, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara