TREĆA SMENA: NBA i Kolumbijci u centru pažnje

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.02.21. | 22:45

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BOSTON RIVER - PROGRESO, 23.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Urugvaj 1)

U uvodna tri kola stopostotan učinak, na narednih pet nijedan trijumf. Štaviše, samo jedan remi i četiri uzastopna poraza za Boston. Pride su mrežu sačuvali samo dva puta u sezoni. Progreso ima još slabiji učinak u uvodnih osam mečeva šampionata: po dve pobede i remija i četiri poraza. Gosti ujedno slove i za najneefikasniji tim prvenstva sa pet postignutih golova. Četiri od šest prethodnih međusobnih duela završeno je remijem, od čega tri rezultatom 1:1.

LANUS - REAL PILAR, 01.10

(Fudbal, Argentina, Kup)

U duelu prvoligaša i četvrtoligaša razlika je ogromna. Pritom, Real Pilar je bez takmičarske utakmice mesec dana, nakon što je u plej-ofu za plasman u viši rang poražen od Ituzainga. Lanus je s druge strane svoju sezonu otvorio sa dva trijumfa, protiv Independijentea i Defense i Hustisije. Dva tima se ranije nisu sastajala.

LIVERPUL - UNIVERZIDAD KATOLIKA, 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores, kvalifikacije)

Liverpul je u velikoj prednosti pred prvi meč kvalifikacija za Kopa Libertadores iz razloga što je u novoj godini već odigrao devet utakmica. Pritom nijednom nije poražen i drži lidersku poziciju u urugvajskom prvenstvu, dok Unerzitat u 2021. u nogama ima jedan jedini meč. Biće ovo prvi međusobni meč dva tima.

MELBURN VIKTORI - VELINGTON FENIKS, 09.05

(Fudbal, Australija 1)

Duel dva poslednjeplasirana tima koji su u očajničkoj potražnji za bodovima. Melburn ih posle sedam kola ima četiri, Velington jedan više. Ono što posebno treba istaći jeste krhka odbrana. Melburn je samo jednom u sezoni sačuvao mrežu, Velington nijednom, što ukazuje na makar po gol na obe strane, kakav je slučaj bio na osam od poslednjih deset međusobnih susreta.

HUNIOR - MILJONARIOS, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

U jedinom večerašnjem meču kolumbijskog šampionata sastaju se dva tima sa identičnim brojem bodova (13). Međutim, ne istom formom, jer Hunior na poslednjih pet mečeva ima samo jedan trijumf, dok ih Miljonarios ima tri. Pritom gosti imaju i dve utakmice manje u prvenstvu od večerašnjeg rivala, kojeg su dobili samo jednom na poslednjih devet utakmica.

FORTALEZA - VALJEDUPAR, 23.30

(Fudbal, Kolumbija 2)

Fortaleza igra dosta nekonstantno na startu sezone, posle šest utakmica ima po dve recke u svakoj koloni. Valjedupar je s druge strane uhvatio zalet, vezao četiri pobede (pet ih ima ukupno) i trenutno zauzima lidersku poziciju sa najefikasnijim napadom i drugom najboljom odbranom u ligi. Međutim, protiv Fortaleze je slavio samo jednom na poslednjih pet međusobnih duela.

BRUKLIN - SAKRAMENTO, 01.30

(Košarka, NBA)

Sudar timova sa potpuno različitim formama. Bruklin je u seriji od šest pobeda i trenutno je drugi na Istoku, dok je Sakramento nanizao sedam poraza U tim serijama Bruklin i Sakramento su se i međusobno sastali i jasno je da su Netsi izašli kao pobednici. Pride su dobili i prethodna četiri duela.

MILVOKI - MINESOTA, 02.00

(Košarka, NBA)

Međusobni susreti ukazuju, baš kao i kvota, da nas večeras očekuje trijumf Baksa, pošto je Milvoki dobio sedam od prethodnih osam duelasa Timbervulvsima. Forma je takođe na strani Adetokumpa i družine, koji su posle pet vezanih poraza spojili dva trijumfa i tako popravili raspoloženje, dok je Minesota u seriji od četiri poraza, doduše, svaki od njih bio je uz malu razliku.


tagovi

Treća smenasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara