Nikola Radonjić iz perioda kada je igrao za Partizan (©MN Press)
Nikola Radonjić iz perioda kada je igrao za Partizan (©MN Press)

Bivši Partizanov kapiten na Apeninima: Nikola Radonjić potpisao za Posilipo

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.09.21. | 12:25

Italijanski klub angažovao drugo pojačanje

Srpski vaterpolo šampionat postao je oaza, jačanje klubova igrači iz Srbije i regiona – prvenstveno Crne Gore – iskoristili su za povratak u Partizan, Crvenu zvezdu, Radnički iz Kragujevca, Novi Beograd… Ali, neki momci nastaviće da grade karijeru u inostranstvu.

Nikola Radonjić, nekadašnji kapiten Partizana, potpisao je ugovor sa italijanskim Posilipom. U Napulj je stigao na dan kada je Posilipo pretrpeo poraz od osmostrukog evropskog šampiona Pro Reka i vicešampiona Italije (12:5).

Izabrane vesti

Biće Nikola Radonjić jedan u moru igrača sa ovih prostora u tamošnjem šampionatu. Minule sezone nastupao je u Grčkoj, a kao igrač formirao se u Budvi i Partizanu, sa kojim se nije rastao prijateljski. U zimu 2019. godine Nikola Radonjić, tada kapiten crno-belih, Filip Radojević i Nikola Radulović dobili su ispisnice, jer su zahtevali da im klub obezbedi igranje u toploj vodi.

Uslovi u Partizanu, i kompletna krvna slika vaterpola u Srbiji popravili su se. Stanje je drastično bolje, ali se Nikola Radonjić, ipak, nije odlučio za povratak. Srbija će imati najjaču ligu na Starom kontinentu, a za trofeje našim timovima najveći konkurenti biće timovi sa Apenina.



tagovi

Nikola Radonjićvaterpolo SrbijavaterpoloPosilipo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara