Komentari na vest

INTERVJU – Toni Đerona: Možemo svakog da pobedimo, otvoren sam da preuzmem srpski klub, cilj su OI 2024.

H

Hg

pre preko 2 godine

Kada počinje to EP?
g

gost888

pre preko 2 godine

13. januara
G

Gostxx

pre preko 2 godine

Sta je sa Zelenovicem, nekad je bio nas najbolji desni bek, i dalje je u Gepingemu, vidim da ga nema na spisku? Orbovic i Milic su takodje odlicni kao i mladi Jovica Nikolic.
M

Max699

pre preko 2 godine

Nije bilo mesta, Orbović je bolji a ova dvojica su budućnost.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Povredhen koliko sam upucen... strasan igrac brzina skok srce veliko... igra odbranu muski
N

No Džaka no party

pre preko 2 godine

Bravo selektore! Sve najbolje
1

11

pre preko 2 godine

Rokaj toni legendo
G

Gost99

pre preko 2 godine

Treba napomenuti da drzaca treba da se obracuna sa foteljasima u Crvenoj zvezdi koji muzu drzavu i placaju sertifikare za devet pojacanja iz inostranstva plus ogromne plate za nase uslove 3-5 hiljada evra mesecno a zvezda igrace playout od proleca zna se ko vedri oblaci zvezdom godinama a rezultati nula taj covek je bio i selektor nase zemlje pa je sve upropastio.. Molim nadlezne organe da pociste tu bagru verovatno ima slicnih slucajeva i u drugim klubovima ja znam za ovaj... za rukomet ne treba mnogo da se napravi neki uspeh da imamo tim u Ligi Šampiona
i

irvingirving17

pre preko 2 godine

Malo novaca je potrebno da bi se rukomet pokrenuo.Mora država da se uključi da Srbija ima tim u LS.Toliko talenta ima ali jednostavno finansijski domaći klubovi ne mogu da zadrže mlade igrače koji prerano odu u inostranstvo i ne dobiju šansu da se razijaju kako treba. Zato dovesti kvalitetne trenere koa Gironu,podići timove kao što su Metaloplastika,vječiti i pomoći Vojvodini da ode na veći nivo i imaš ozbiljan rukomet
U

U prolazu

pre preko 2 godine

Bravo Toni, bravo Zelhko!Odlican intervju, gadja sustinu.
G

Grobar gm

pre preko 2 godine

Svaka cast ovom coveku, sto je vratio kult reprezentacije. I ako se ne prodje dobro rezultatski na ovom prvenstvu, stati iza njega jer samo sistem donosi rezultate i medalje, a on to upravo radi.
N

Nele Karajlić 2

pre preko 2 godine

Kralj, car, šah...
C

Crtaci?

pre preko 2 godine

Previse si gledao Aladina
G

Gost322

pre preko 2 godine

Pametan potez je dovesti ovakvog trenera, imamo potencijala, a ne znamo to da iskoristimo, vreme je da napravimo i u rukometu neki zapazljiv rezultat.
B

Bivša rukometašica

pre preko 2 godine

Morao je da dođe stranac da bi pokazao koliko su naši treneri van svetskih tokova, koliko ne znaju. Bravo za Đeronu. Dajte više stvari od rukometu, vreme je dw procveta.
i

izvini

pre preko 2 godine

Nisam ispratio sta smo osvojili u medjuvremenu dok je Toni Montana trener?!
G

Gost 021

pre preko 2 godine

Problem je sto je ovde zatvoren krug sto se tice trenera,ako se pojavi neki nov on nema priliku da dobije sansu Ili ako je dobije nekom cudom, onda bude miniran I sklonjen veoma brzo. Pa cak I Djerona kaze da mu je pomocnik u Francuskoj nas covek ( Stojinovic) isti je se vratio u Srbiju I pokusao nesto ali nije mogao I naravno pobegao TJ.vratio se u Francusku. Ako se ne stane iza ovog coveka I pokusa izvuci Iz ovog blata u kome se nalazi rukomet ce postati amaterski sport koji se igra iz hobija.
G

Gost13

pre preko 2 godine

@Gost021 potpuno si u pravu. Tipa Jovicu Cvetkovića ksd vidim smrkne mi se. 1000 puta se vraćao i uvek ništa nije uradio.
@

@izvini

pre preko 2 godine

Nije ni mogao nešto da osvoji, ovo mu je prvo takmičenje. A pošto vidim da nemaš pojma o rukometu, pobedili smo sve u kvalifikacijama gde smo se do prije par godina strašno mučili, a u dvomeču smo bili bolji od Francuza što je ravno senzaciji...

Mop

pre preko 2 godine

@izvini Slabo pratiš očigledno. Nijedno veliko takmičenje nije bilo otkad je čovek preuzeo reprezentaciju. U kvalifikacijama velesila Francuska je bod uzela u dve utakmice. Pre njega samo od njih umeli da izgubimo i sa preko 10 golova razlike. Ne razumem zbog čega ovakav komentar kad je veliki pomak vidljiv od kad je Djerona selektor.