Ivana Španović (©MN Press)
Ivana Španović (©MN Press)

Ivana poziva navijače u Arenu: Budite nam vetar u leđa na Svetskom prvenstvu

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.01.22. | 15:24

Planetarni šampionat održaće se u srpskoj prestonici u martu

Svetsko atletsko prvenstvo tokom koga će Srbija ugostiti više od 1.000 atletičara i zvaničnika iz više od 150 zemalja održaće se od 18. do 20. marta – prvobitno trebalo je da se održi od 11. do 13. istog meseca, ali je pomereno zbog korone – a srpski atletičari nadaju se da će imati veliku podršku.

Najveća uzdanica Srbije na planetarnom šampionatu biće Ivana Vuleta Španović. Najbolja srpska atletičarka najavljivala je da bi mogla da se povuče po završetku Svetskog prvenstva, ali je preinačila odluku i na predstojećem šampionatu, koji će se odžati u “Štark Areni”, počeće da hvata zalet za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Izabrane vesti

Predvodiće Srbiju jedna od najboljih skakačica u ovom veku, koja se nada da će Svetsko prvenstvo biti na nivou Evropskog iz 2017. godine koje je organizovala naša zemlja. Ivana je tada osvojila zlatnu medalju – treću na dvoranskim šampionatima Starog kontinenta, a četvrtu ukupno – a sada će u najvećoj hali na Balkanu pokušati da po drugi put postane svetska šampionka.

Bronzana sa OI u Riju ima samo jednu želju – da navijači ispune “Štark Arenu” i budu joj vetar u leđa.

Kao organizatori jednog od najkvalitetnijih održanih dvoranskih Evropskih prvenstava, 2017. godine, želimo ponovo da vas pozovemo da budete naši gosti i naša podrška, ali ovog puta na planetarnoj smotri”, rekla je najbolja srpska atletičarka i dodala:

Budite nam vetar u leđa do nekih novih medalja! Svako dobro u Novoj godini”, poručila je Ivana Vuleta Španović.


tagovi

atletikaIvana ŠpanovićSvetsko prvenstvo u atletici

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara