(©Reuters)
(©Reuters)

LŠ: Prlainović vodi Marselj na završni turnir u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.04.21. | 21:56

Francuski tim bi već sutra mogao da osigura plasman na fajnal-ejtu

Ortiđa je pala, Marselj je blizu da overi vizu za Beograd. Francuski klub je posle Olimpijakosa i Juga uzeo meru i Ortiđi (10:7), i koliko sutra bi mogao da završi posao oko plasmana na završni turnir Lige šampiona.

Andrija Prlainović je na korak do povratka na mesto uspeha – u srpsku prestoni, gde je sa Crvenom zvezdom 2013. godine pokorio Evropu. Od tada završnica elitnog takmičenja nije organizovana u Beogradu, a Srbija i njeg glavni grad biće domaćin ove i u naredne dve sezone najboljim vaterpolo klubovima i igračima svetske klase.

Izabrane vesti

Iskoristio je Marselj šanse koje su mu se ukazale, nadigrao je Ortiđu i sve čvrsto drži u svojim rukama. Ukoliko Marselj sutra savlada i Špandau, otkloniće sve dileme oko toga ko će iz Grupe A izvaditi tu četvrtu kartu za fajnal-ejt.

Marselj su do trijumfa predvodili Andrija Prlainović, Igor Kovačević i Ugo Kruzila. Trio Marselja postigao je po dva gola, a u poraženom timu je najefikasniji bio Kristijan Napolitano, koji je u dva navrata pronašao put do gola.

LIGA ŠAMPIONA - 8. KOLO

Ponedeljak

Špandau - Pro Reko 7:10

Jug - Olimpijakos 11:11

Ortiđa - Marselj 7:10



tagovi

LEN Liga šampionaAndrija PrlainovićVK Marselj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara