Vojvodina – Metaloplastika (©rss.org.rs)
Vojvodina – Metaloplastika (©rss.org.rs)

Vojvodina i Dinamo u finalu Kupa

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.09.20. | 21:21

U nedelju za trofej

Rukometaši Vojvodine i Dinama boriće se u nedelju za trofej Kupa Srbije u Zrenjaninu.

Timovi iz Novog Sada i Pančeva su na dosta lak način izborili pobede u polufinalima, koja su odigrana danas i zasluženo će se naći u utakmici za trofej.

Izabrane vesti

Dinamo je u prvom polufinalu pobedio Partizan sa 26:22 (13:9). Posle sedam minuta igre ekipa iz Pančeva je imala tri gola prednosti (4:1) i tu prednost je čuvala maltene tokom cele utakmice. Partizan je u jednom momentu uspeo da priđe na gol zaostatka (10:9), ali je taj njegov napad brzo odbijen.

Najbolji igrač utakmice bio je Šotić iz Dinama, koji je postigao sedam golova, Kostadinović je šest puta bio strelac, a odličnu partiju pružio je i golman Radovanović, koji je imao 14 odbrana. Kod Partizana istakao se Maksić sa sedam pogodaka.

Vojvodina je u drugom polufinalu protiv Metaloplastike bila još ubedljivija – 27:21 (12:10).

Šampion Srbije je imao sigurnu prednost u rukama od početka do kraja meča, a u 38. minutu bilo je i sedam golova razlike (18:11), tako da se pitanje pobednika ni u jednom momentu nije postavljalo.

Nikolić sa sedam i Pribak sa pet golova bili su najbolji u Vojvodini, a Vorkapić sa sedam pogodaka se istakao u timu Metaloplastike.

Finale će se igrati u nedelju od 18 časova u Zrenjaninu.


tagovi

RK VojvodinaDinamo Pančevorukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara