Uroš Borzaš (©Reuters)
Uroš Borzaš (©Reuters)

Borzaš: Mučili smo se u napadu; Vejin: Jedan od težih poraza u karijeri

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.24. | 22:44

Orlovi pognutih lica posle poraza u Minhenu od Mađarske

Nada poslednja umire. Sada nije sve u rukama Srbije, ali pobeda u utorak protiv Crne Gore i trijumf Mađarske nad Islandom vodi nas u drugu rundu u Keln.

Mađari su bili bolji, baš za taj jedan gol. Ono što smo znali, da su pivotmeni najbolji igrači naših severnih komšija, ispostavilo se kao tačno.

Izabrane vesti

Uroš Borzaš je bio naš najbolji igrač, postigao je četiri gola u prvih 30 minuta.

„Labavo smo ušli u meč. Ne mogu da kažem da nismo imali energiju, ali očigledno ne dovoljnu. Mučili smo se u napadu. Pivotmeni su nam zadavali najveće probleme. Znali smo to, ali nismo uspeli da ih zaustavimo. Trebai čestitati rivalu, Banhidiju posebno, bio je odličan. Nije sada sve u našim rukama, ali je sportski da se nadamo da možemo nekako da se nađemo u drugoj fazi. Gledali smo Mađare, sve smo znali kao će da igraju, ali jednostavno – nismo uspeli“, rekao je levi bek Orlova.

Desni bek Predrag Vejin je teško dolazio do reči.

Teško mi je, zaista loš momenat. Znam da smo ostavili poslednji atom snage, ali jednostavno nije išlo. Mađarska je bila bolja. Imali smo šanse, ali nismo uspeli. Uvek smo za gol, dva kaskali. Ovo mi je jedan od težih trenutaka u karijeri. Sada treba da pobedimo Crnu Goru i onda da čekamo pobedu Mađarske. Sada smo u drugoj situaciji, nije sve do nas. Moramo mnogo bolje u utorak“, rekao je rukometaš Neksea.



tagovi

EHF EURO 2024ep u rukometuRukometna reprezentacija SrbijeUroš BorzašPredrag Vejin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara