Nikola Rađen
Nikola Rađen

Derbi kao priprema za Kup

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 09:55

Šabac i Crvena zvezda sastaju se večeras u okviru 8. runde Regionalne lige (20.30)

U poslednjoj utakmici Regionalne A1 lige u ovoj godini šabački delfini večeras u okviru 8. kola dočekuju Crvenu zvezdu. Meč na Gradskom bazenu u Šapcu igra se od 20.30.

Dobra partija i pobeda u velikom derbiju i te kako bi značila obema ekipama pred finalni turnir Kupa Srbije, u kome i Šabac i Crvena zvezda imaju velike ambicije. Upravo juče je u Kući vaterpola održan žreb za završni turnir Kupa Srbije, koji će se igrati u Beogradu, na bazenu SRC Milan Gale Muškatirović 30. novembra i 1. decembra. U borbi za finale sastaće se aktuelni osvajač Kupa, Šabac i Partizan, dok će u drugom polufinalu snage da odmere Crvena zvezda i Radnički.

Izabrane vesti

Šabac ne stoji baš najbolje u Regionalnoj ligi, pošto je sakupio četiri boda u dosadašnjih sedam rundi. Poslednju pobedu izabranici trenera Miodraga Mirovića ostvarili su pre mesec i po dana, a u prethodnoj rundi porazio ih je fenjeraš u Budvi.

Sa druge strane, crveno-beli su na ivici plej-ofa sa deset osvojenih bodova, u znatno su boljem stanju od domaćina, međutim četa Igora Milanovića nije se proslavila u proteklom kolu kada je na svom bazenu izgubila od Jadrana iz Herceg Novog.

REGIONALNA A1 LIGA - 8. KOLO

Petak
19.00: (2,00) Jug (6,25) Mladost Zagreb (2,35)
20.30: (2,20) Šabac (6,00) Crvena zvezda (2,15)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star sport



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara