Kako mislite da Baloteli da 25 golova kad mu ne nameštaju šanse?

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.20. | 21:42

Pita se Dario Hubner

Kad se haos završi, a lige nastave – ako se uopšte budu igrale – vraški teška misija čeka Brešu. Prošlog leta se vratila u Seriju A, od nje s očekivalo da podseti na devedesdete kad je bila kost u grlu velikima, muči se i trenutno je na poslednjem mestu tabele. Između ostalog i zbog slabog učinka napadača.

Za pobedu ne zna još od 14. decembra, dala je samo 22 gola na 26 utakmica, u celoj ligi slabi učinak u navali imaju samo Udineze i SPAL, ali njihove šanse su veće, jer s vremena na vreme nekog iznenade. Breša pati. Na “Rigomontiju” će se od jeseni, verovatno, opet igrati drugoligaški fudbal.

Izabrane vesti

Deo navijača je razočaran. Posebno ako se ima u vidu da je letos doveden Mario Baloteli. Očekivali su da sam vodi Brešu ka mirnoj luci, međutim, nestašni napadač je postigao samo pet golova i delom zbog njega ekipa drži fenjer. Delom i zbog saigrača, bar tako uverava Dario Hubner, nekadašnja haubica baš kluba iz Lombardije.
Ne možete da očekujete 25 golova od Balotelija. Ima krivice i do njega, ali ni kolege mu ne pomažu, ne spremaju mu šanse”, žali se Hubner.

Pojašnjava:
“Isto vam je bilo sa Iguainom. Gonzalo je davao golove u Napoliju i Juventusu, ačl u Milanu nije. Čija je to greška nego fudbalera Rosonera, što mu nisu nameštali šanse”?

Čovek koji je postigao više od 300 golova u karijeri, a u dresu Pajaćence bio čak najbolji strelac Serije A, ipak, ceni kvalitete Supermarija.
“Ne znam s kim da ga uporedim… Na mene uopšte ne liči, ali mi se kao špic sviđa”.

Kad smo već kod napadača, pre prekida Serije A trku za Zlatnu kopačku vodio je Čiro Imobile, sa 27 pogodaka, šest više od Juventusovog Kristijana Ronalda.
“Imobile je trenutno najbolji italijanski centarfor. Uz napomenu da je napadač dobar onoliko koliko su saigrači spremni da ga hrane loptama. S druge strane, veoma mi se sviđa Andrea Beloti, jer jer posećen timu”, zaključio je Dario Hubner.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara