©MN Press
©MN Press

Đerona proširio krug aduta i dobio odličnog pivota: Srbi razbili Makedonce, još pet golova Pešmalbeka

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.06.21. | 21:05

Ubedljivo slavlje Orlova - 33:23

Jučerašnja predstava u niškom Čairu predstavljala je samo zagrevanje za ono što je se dogodilo danas na istom mestu. Rukometna selekcija Srbije bila je izuzetno ubedljiva protiv Makedonije i tako na sjajan način okončala ovo junsko okupljanje - 33:23 (17:11).

Toni Đerona je ovaj ciklus sjajo iskoristio da dodatno proširi igrački kadar, pošto su ponovo u prvom planu bili debitanti, a pre svih pivotmen Dragan Pešmalbek, koji je ponovo postigao pet golova. Srbija je igrala sjajnu odbranu, a sa druge strane držala ritam u napadu, pa je na kraju stigla do izuzetno ubedljivog slavlja.

Izabrane vesti

Isti broj pogodaka, kao i francuski đak, postigao je i Vanja Ilić sa po pet golova, dok su Darko Đukić i Petar Đorđić postigli po četiri. Sa druge strane, Nenad Kostevski je postigao pet, a Cvetan Kuzmanovski i Ivan Georgiev po četiri gola.

SRBIJA - MAKEDONIJA 33:23 (17:11)

SRBIJA: Bomaštar, Vorkapić 2, Borzaš 1, Sretenović 2, Đukić 4, Krivokapić, Trnavac, Ilić N 1, Pešmalbek 5, Kukić 2, Ilić V 5, Šotić 2, Ratković, Nikolić 3, Petrić 1, Bogdanović, Radojković, Milosavljević 1, Đorđić 4

MAKEDONIJA: Kuzmanovski 4, Manaskov, Georgiev 4, Petkovski, Gorgievski, Kostevski 5, Kizik, Gorgovski 1, Kondev, Kukulovski, Mladenovik, Jagurinovski 2, Stojkovik, Alarov 2, Atanasaovski 1, Serafimov, Simonovski 1, Misevski 3


tagovi

Toni Đerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara