Da nije malo prerano? Virtus počeo sa treninzima

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.03.20. | 15:11

"Nadam se da ćemo se videti uskoro", poručuje Saša Đorđević

Dok je svet u čudu dočekao informaciju da će fudbaleri Napolija sledeće srede početi sa treninzima, još čudnija vest dolazi iz Bolonje.

Košarkaši Virtusa su već počeli sa treninzima! Situacija u Italiji je verovatno najgora na svetu trenutno, kada je virus korona u pitanju, broj mrtvih svakodnevno je zastrašujući, ali u Bolonji su procenili da mogu da izađu na parket.

Izabrane vesti

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević potvrdio je informaciju da je njegova ekipa počela da se priprema za nastavak sezone. Kad god da dođe.
Počeli smo ponovo da radimo posle ove pauze. Nastavićemo da pomažemo najbolje što možemo našim momcima da rade svoj posao i da se vrate punu snagu i koncidiciju. Mi se ne predajemo“.

Srpski trener je otkrio i kako će izgledati treninzi u jeku korone.
Svakog dana će dolaziti firma koja će na sanitarno propisani način čistiti dvoranu, da bismo mogli da nastavimo da radimo. Nadamo se da će se sezona nastaviti. Nadam se i da ćemo se uskoro svi videti i da ćemo ponovo igrati dobru košarku“, poručio je Aleksandar Đorđević.

Jednu od poslednjih košarkaških utakmica u Evropi pre pauze odigrao je upravo Virtus i to u Beogradu protiv Darušafake, za prolaz u četvrtfinale Evrokupa. I Đorđevićev tim je dobio meč.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara