Izabran najbolji tim EP: Po dva Danca i Nemca, Volf ispred Nilsena i Paličke

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.01.24. | 16:57

Gidsel može da bude i MVP i najbolji strelac šampionata

Po dva Danca i Nemca, po jedan Portugalac, Šveđanin, Austrijanac i Francuz našli su se u idealnoj postavi Evropskog prvenstva za rukometaše 2024. Najkorisniji igrač (MVP) i najbolji strelac, biće objavljeni posle finalnog meča između Danske i Francuske, a najveće šanse da ponovi uspeh od prošle godine kada je bio MVP SP ima desni bek Matijas Gidsel.

Portugalac Martim Kosta predvodi i dalje strelce sa 54 gola. Priliku da ga prestignu imaće samo Dika Mem sa 47 i Matijas Gidsel koji zaostaje osam pogodaka za sjajnim mladim Portugalcem.

Izabrane vesti

NAJBOLJA SEDMORKA EP: Golman: Andreas Volf (Nemačka); levo krilo: Hampus Vane (Švedska) levi bek: Martim Kosta (Portugalija) srednji bek: Juri Knor (Nemačka); desni bek: Matijas Gidsel (Danska); desno krilo: Robert Veber (Austrija); pivotmen: Ludovik Fabregas (Francuska). Najbolji defanzivac je pivotmen Danske i Magdeburga Magnus Saugstrup.

Čini se da je najveća dilema bila na golu. Nemac Volf je laureat, ali ne bi bilo nezasluženo da su nagradu dobili čuvari mreže Danske ili Švedske Emil Nilsen i Andreas Palička.



tagovi

EHF EURO 2024ep u rukometuRukometni EURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara