Milena Pavlović Čučilović i Mozzart obradovali udruženje „Debra”

Vreme čitanja: 3min | sre. 14.08.19. | 08:41

Poznata glumica je u ulozi MOZZARTOVOG kladioca sastavila dobitni tiket u našoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ i donaciju od sjajnih 208.900 dinara uručila udruženju „Debra” – za „decu leptire”

Da i dame mogu biti odlični prognozeri ishoda sportskih mečeva, dokazala je glumica Milena Pavlović Čučilović, demonstrirajući znanje u našoj plemenitoj akciji „Humanitarni tiket u podne“. Svakom učesniku ove humanitarne akcije kompanija MOZZART odobrava iznos od 10.000 dinara za sastavljanje tiketa, a Milena je uhvatila kvotu 20,89. Ona je svoj dobitak od 208.900 dinara namenila i uručila Sandri Pavlović, predsednici udruženja „Debra” – za decu koja boluju od bulozne epidermolize – „decu leptire”. 

Glumica koju smo svi zavoleli u ulozi Marine u legendarnom filmu „Mi nismo anđeli” nije mnogo razmišljala pre nego što se odlučila da donaciju usmeri upravo udruženju „Debra“.
"Veoma je značajno da mi kao javne ličnosti, kao i uspešne kompanije poput MOZZARTA pomažemo kada god smo u prilici, zato što se, pored pomoći koja im je preko potrebna, na taj način šira javnost upoznaje sa specifičnim problemima nekih ugroženih grupa o kojima se malo zna. Upravo je to situacija sa „decom leptirima“ i uvek ću se rado odazivati akcijama kao što je „Humanitarni tiket u podne“, posebno kada znamo da stanje u našem zdravstvu nije baš najbolje", istakla je poznata glumica.

Izabrane vesti

Prema njenim rečima, danas ni roditeljima zdrave dece nije lako da se nose sa izazovima roditeljstva, zbog čega nema sumnje da je pomoć udruženju „Debra“ pravi izbor.
"Dobrotvorne akcije kao što je „Humanitarni tiket u podne“ nam pored finansijske pomoći, koja je vrlo značajna za nas, pomažu i da se skrene pažnja na obolele i na probleme s kojima se oni susreću u svakodnevnom funkcionisanju. S obzirom na to da je reč o retkoj bolesti, o kojoj se i dalje vrlo malo zna, i ovu donaciju ćemo verovatno usmeriti na usavršavanje i edukaciju naših lekara, jer to za posledicu ima podizanje nege obolelih na viši nivo. Ovo u krajnjoj liniji ima za posledicu produžetak životnog veka obolelih, a to je ono što nam je najznačajnije. Hvala glumici Mileni Pavlović Čučilović i kompaniji MOZZART što i na ovaj način obolelima od bulozne epidermolize pokazuju da nisu sami i što im pružaju razlog više da nastave da se bore", rekla je predsednica udruženja „Debra“ Sandra Pavlović.

Naša kompanija, kojoj je društveno odgovorno poslovanje od osnivanja na vrhu lestvice prioriteta, do sada je samo u dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ ugostila stotine poznatih ličnosti i donirala ukupno 13.254.290 dinara. O intenzitetu ove MOZZART akcije, najbolje govori podatak da "Humanitarni tiket u podne" izlazi svakoga dana, dakle 365 dana u godini, te da će ovoga podneva biti objavljeno 1.161 izdanje plemenite rubrike. Poznati koji su sastavljali svoje tikete samo tokom ove godine donacijama su obradovali brojne pojedince, ustanove i organizacije širom Srbije i Republike Srpske, među kojima su udruženje „Život“, fondacije „Zajedno za mlade“ i „Ana i Vlade Divac“, UNICEF, Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, Savez udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom, organizacija „Koš za sreću“ ...

FOTO: Branko STARČEVIĆ


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara