Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milica Novaković se plasirala u polufinale na 200 metara

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.08.21. | 05:13

Odlična trka za našu kajakašicu

Milica Novaković plasirala se u polufinale na 200 metara na Olimpijskim igrama.

Ono što joj nije pošlo za rukom u prvoj trci dana, jeste u četvrtfinalu. Milica je zabeležila vreme 41.340 i u foto-finišu uspela da obezbedi plasman u polufinalnu trku.

Izabrane vesti

Videlo se od samog starta trke da je Milica u dobroj poziciji, dobro je startovala i uspela da do kraja izdrži ritam i da sa druge pozicije ode u polufinale.

Prva u trci bila je Šveđanka Linea Stensils sa vremenom 41.313, Milica je zabeležila 41.340, a treća je bila Helena Višnjevska sa vremenom 41.559.

Odmah je bilo jasno da je Novakovićeva brža od Poljakinje, a na kraju se ispostavilo da je u foto-finišu zauzela drugu poziciju,

Na kraju se sve završilo u redu, mogu da budem samo zadovoljna. Treniralo se snažno, znamo šta nas čeka, znali smo koliko trka može biti. Spremna sam za to. Na vodi bi moglo da bude i bolje, jer nama kajakašima ovakva voda ne odgovara baš. Ovo je, zapravo, more koje je pregrađeno velikim betonskim zidom. Džabe zid kad kad dune jak vetar sa mora nama napravi talase. Nije nam baš povoljno, ali jedino što je dobro u svemu tome je to što su uslovi za sve isti“, ocenila je Milica Novaković.



tagovi

kajakkajak i kanutokio 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara