Vanzemaljci i golovi

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.03.20. | 09:03

Prijateljske utakmice danas u Rusiji

Gde je Saturn tu su golovi. Nekadašnji ruski prvoligaš iz okoline Moskve jučerašnji prijateljski susret sa Sahalinom dobio je sa visokih 4:2, dok je njegov današnji sparing partner Rotor II dan ranije odigrao nerešeno, a rival mu je bio Znamja Truda (1:1). Bila je to njegova prva pripremna utakmica ove godine.

Saturn je pobedio tim iz Volgograda sa 2:0 u poslednjem međusobnom dvoboju ovih sastava, a pored činjenice da igra kod kuće, značajnu ulogu ima i veća uigranost, s obzirom na to da će mu ovo biti sedmi po redu pripremni duel.

Izabrane vesti

Inače, oba tima se nalaze u Trećoj ligi Centar, a Rotor II je fenjeraš sa samo osam osvojenih bodova iz 16 odigranih utakmica. Sa druge strane, Vanzemaljci - kako glasi nadimak Saturna - pozicionirani su na 10. mestu sa 22 boda iz 17 mečeva, dok mu lider Dinamo iz Brjanska beži celih 20 bodova.

U još jednom ruskom prijateljskom odmeravanju snaga sastaju se Čita i Kuban Holding. Domaći tim je trećeligaš, ali nije imao preterano uspeh u jesenjem delu sezone. Vodeći tim divizije Istok Irtiš iz Omska 14 je koraka daleko, pa u Čiti znaju da će teško do promocije. Ipak, dok postoji šansa, vredi se boriti, pa se valja dobro i spremiti. Današnji rival je niželigaš, koji nastupa samo u Kup takmičenju, pa kao takav ne bi trebalo da bude preterano opasan.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara