Veliki Arpad igra poslednju sezonu u karijeri

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.10.19. | 18:28

Šterbik na proleće odlazi u penziju

Sve što je lepo ima kraj, pa i fantastična karijera velikog Arpada Šterbika. Jedan od najboljih rukometnih golmana 21. veka igra poslednju sezonu u karijeri, pa će na proleće, kada se spusti zavesa na takmičarsku godinu, okačiti patike o klin.

Šterbiku taman na proleće ističe dvogodišnji ugovor sa Vespremom i kada mu vernost mađarskom klubu „iscuri“ do kraja, biće to ujedno i trenutak da se oprosti od rukometa. Barem kao aktivan igrač.

Izabrane vesti

Kako pišu španski mediji, Šterbika na kraju karijere čeka funkcija. I to u Barseloni, u klubu u kojem je osvojio tri titule prvaka Španije. Arpad će dobiti ulogu jednog od klupskih direktora.

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac, rođen u Senti, od 2008. godine je član španskog državnog tima, sa kojim je osvojio i svetsku i evropsku titulu. Vojvoda, kako je Šterbikov nadimak iz doba kada je čuvao mrežu Jugovića iz Kaća, u karijeri je osvojio 21 klupski trofej, među kojima su i četiri Lige šampiona, u kojima je trijumfovao tri puta kao golman Sijudad Reala i jednom Vardara.

Foto: Reuters

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara