Veliki udarac za Srbiju: Dejan Milosavljev propušta EP

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 18:26

Rukometni golman operisao koleno

Skromne šanse reprezentacije Srbije da napravi ozbiljniji rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu, smanjile su se za još koji procenat. Orlovi će na šampionatu kontinenta igrati bez jednog od najbolih golmana Lige šampiona Dejana Milosavljeva, koji je operisao koleno.

Srpski čuvar mreže, koji brani boje nemačkog Fuksea iz Berlina, objavio je na instagramu fotografiju iz bolnice, a iz kluba su potvrdili da je u pitanju lakša operacija kolena, ali da ipak Milosavljev neće moći da igra u naredna dva meseca.
Golman srpske reprezentacije je dobro podneo operaciju i sada ga čeka oporavak. Nećemo moći da računamo na njega ove godine, a moraće i Srbija bez njega na Evropsko prvenstvo“, stoji u saopštenju Fuksea.

Izabrane vesti

Bundesliga će se nastaviti posle šampionata kontinenta, prvi meč posle pauze će biti 2. februara, kada će Fukse igrati protiv Balingena i očekuje se da se do tada Milosavljev oporavi i vrati na gol.

Dejan je na instagramu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, uz komentar:
Operacija je uspešno prošla! Vratiću se jači, bolji i spremniji za nove izazove. Kako kaže jedan od najvećih rukometnih golmana svih vremena Dejan Perić, rukometni gol je sveto mesto i sa njim i na njemu se susrećeš sa svojim najvećim strahovima i izazovima i uvek će biti onih trenutaka gde se osećaš da je nebo granica i da si nepobediv! A kada dođu loši trenuci, treba biti biti jak i boriti se kao da je svaki trenutak poslednji“.

Evropsko prvenstvo u rukometu igraće se od 9. do 26. januara, a Srbija je u grupi sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Belorusijom i svoje mečeve će igrati u Gracu.

Foto: Starsport/instagram

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara