Kuzmin za sve pare

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.20. | 11:57

I danas pregršt mečeva u stonom tenisu

Nedostatak fudbalskih mečeva u doba korone zaista teško pada gotovo svima, kako fudbalerima i navijačima, tako i medijima, a bogami i kladiocima. Doduše, pandemija virusa prekinula je gotovo sve fudbalske lige na planeti, izuzev Belorusije, Nikaragve i još nekih ostrvskih i afričkih zemalja. Međutim, to ne znači da nema šta da se igra. Naprotiv.

Pisali smo već da je stoni tenis ovih nedelja dobio pažnju kakvu nije mogao ni da sanja, a upravo je ovaj sport dokaz da u svakom zlu ima i poneko dobro. Recimo, za razliku od fudbalskih mečeva, ovde ne morate mnogo da čekate, s obzirom da okršaji ponekad traju i manje od pola sata.

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA MEČEVE U STONOM TENISU

Danas  su na programu mečevi u Pro ligiSetka kupu i u Češkoj, pa bacite pogled na neke od predloga, a "čekirajte" i rang- listu, jer sigurno može da bude od koristi za ubuduće.

Izgleda da su ruski stonoteniseri sposobni da igraju i dan i noć. Sergej Kuzmin i Igor Pandur sastali su se pre nekoliko sati i tada je prvopomenuti trijumfovao 3:1, osvojivši drugo mesto na mini-turniru. Sličan ishod očekujemo i sada pošto je njegov rival u padu forme.

U pitanju je 18. turnir češke TT Star serije, a sudeći prema rezultatima sa nekoliko prethodnih, Tomaš Konečni ne bi trebalo da ima većih problema sa Antoninom Gavlasom – samo na poslednja tri turnira dobio ga je u svakom okršaju (i to u dva navrata 3:0, a jednom 3:1).

Sergej Kuzmin favorit je i na ovom meču. Otkako je pre nekoliko dana izgubio od Vasilija Širšova (3:2), navukao je pik na njega pa ga je “isprašio” prilikom sledeća dva viđenja (3:1 i 3:0). Širšov kao da je zato izgubio samopouzdanje jer se nije pokazao ni protiv drugih igrača.

Mi bismo ovde rizikovali i pokušali sa dvojkom. Dimitrij Redenkov jeste dobio njihov prethodni međusobni okršaj (i to bez izgubljenog seta), međutim Iljdar Hajrulin je pre tog meča imao malo bolji rejting i nizao je solidne rezultate. Kvota je bez ikakve sumnje primamljiva.

Kada je reč o rang-listi, kao što vidite, kineski igrači i igračice dominiraju, a u prvih pet je dvoje takmičara iz Japana. Utefterite ove podatke za neke buduće dane.

TOP 10 MUŠKARCI I ŽENE:

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara