Komentari na vest

Adriana Vilagoš ostala bez plasmana u finale Svetskog prvenstva

S

Sremac u egzilu

pre 8 meseci

Ja ne verujem, kakvi debi.. ovde komentarišu, devojčica je ove godine postala Prvakinja Evrope u svom uzrastu, ovo je za nju nebitno takmičenje ove godine, nije napredovala pa šta? Pa ni sledeće ništa da ne uradi nije strašno, njeno vreme tek dolazi, devojka ima 19godina, Španovićka ili Sandra Perkovoć nisu u tom uzrastu ni blizu bile takvih rezultata u seniorskom uzrastu. Samo napred Vilagoš!!!!
E

E tako

pre 8 meseci

Ne kaže se džaba oteto - prokleto. Ogroman pritisak i urgencija prošle godine da bude proglašena od strane OKS ispred Angeline Topić iako to nije zaslužila. Zašto - zna se...
P

Pa?

pre 8 meseci

Pa realno Vilagos je i imala bolje rezultate? Srebro na seniorskom evropskom i zlato na juniorskom svetskom uz rekord sampionata? A topic bronza na ep i bronza na juniorskom svetskom?
s

srkins

pre 8 meseci

Atletka nam jeste malo zivnula zadnjih par godina ali sem Ivane i dalje se lose tempira forma Adriana 3 m ispod najboljeg hica ove sezone Marija cak 6 metara Milicin skok 40 cm od najboljeg ove sezone treba malo da se poradi na tom tempiranju forme za velika takmicenja .A sto se tice konkretno Adriane buducnost je pred njom sledi tu jos mnogo velikih takmicenja nije cak ni ovde bila daleko od finala nekih metar ako sam dobro video ali dobro za tako mladu devojku i 16 mesto na Svetu je sasvim lep rezultat
S

Stanje atletike

pre 8 meseci

Ništa nama atletika nije živnula. Samo je došla sjajna Ivana i napravila istorijske rezultate. Daj Bože da Angelina nastavi. Ostali, šta, ko? Kad smo poslednji put imali sprintera?! Nekog na 400m (beše onaj Bekrić, otrčao jednu trku i završio karijeru). Dugoprugaši? Bibić blam i kad ga pogledaš, čovek na škrgama trči. Maraton, kao maraton? O tehničkim disciplinama da ne govorimo, motka misaona imenica. Kugla, Kolašinac koji celog veka ništa nije napravio, Sinančević koji je Kolašinac samo malo mladji. Koplje smo uvek manje više imali sporadično, kao što to i sad imamo. Disk više nemamo, a i dobro je što je tako, mesto da se norme obezbeđuju na mitinzima u Baru i Staroj Zagori gde sudije premeštaju mesto pada za 5-6 metara. Finalno, troskok smo u teškoj nuli, a kada Ivana završi sa skokom u dalj, ostaće nam samo mladji što prestupe po tri puta, takoreći turistički se vodaju po egzotičnim destinacijama..
a

all grobar

pre 8 meseci

Glavu gore i u nove pobede. Ovo shvti kao los dan i jedno veliko iskustvo.
N

Nijaaaaaa

pre 8 meseci

Bravo devojko i ovo je veliki uspeh sto si tamo. Bolesna pod virusom i povredjenom rukom ipak si izasla da se takmicis. Bice uspeha, bice medalja samo tako nastavi..
k

kakva budalastina

pre 8 meseci

srebrna na prvenstvu evrope sa 62m sad joj visi plasman u finale sp sa hicem 58m. klasika sto se tice nasih kopljasa sa 20god izbace svoje najbolje rezultate i to je to (jelaca, vucenovic i drustvo), posle se placaju nekakve pripreme ni za sta. mislim nije do devojaka (verovatno) koliko do nesposobnih trenera. svaka cast svakako za sve do sad napravljeno ali ja tu jedino vidim topic kao konstantu kada se ivana penzionise.