Petar Jakšić (© MN Press)
Petar Jakšić (© MN Press)

Alarmantno na Banjici: Partizan nema gde da trenira, niti da igra utakmice

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.09.23. | 13:30

Bazen van funkcije zbog kvara na filterima

Počela je sezona, odigrao je Partizan utakmice i u prvenstvu Srbije i u Kupu Evrope, ali kad na programu bude meč sa Vojvodinom, zakazan za prvi oktobarski dan, veliko je pitanje u koji bazen će vaterpolisti uskočiti.

Razlog je taj što decenijski dom na Banjici nije u funkciji usled kvara na filterima, što sprečava izabranike Miloša Korolije da treniraju, kamoli igraju mečeve.

Izabrane vesti

Zbog toga je klub, pod vinjetom „alarmantno“, odlučio da ukaže javnosti na dešavanja koja traju bezmalo dva meseca.

„Bazen SRC „Banjica“, godinama stecište evropskih, svetskih i olimpijskih šampiona, trenutno je prazan i njegova budućnost je neizvesna. Nažalost, od 26. jula, bazen je van funkcije zbog kvara na filterima, prema izjavi nadležnih organa. Ovakva situacija nije prihvatljiva za klub kao što je Partizan, bilo da se radi o mlađim kategorijama ili prvom timu.

Partizan je čak i tokom ratnih vremena proizvodio igrače koji su osvajanjem odličja, u juniorskim i seniorskim selekcijama, naciju činili ponosnom. Sad, dok je prvenstvo u toku, a prvi meč na domaćem terenu zakazan je za 1. oktobar, hitno molimo nadležne organe i sve one koji mogu da pomognu da bazen poprave i napune vodom što je pre moguće.

Ovo je ključno kako bismo osigurali da naša deca i članovi prvog tima budu spremni za sezonu, a klub nesmetano nastavio da proizvodi buduće olimpijske šampione. Vreme je da zajedno radimo na ponovnom uskađivanju sa vaterpolo tradicijom i radosti koju donosimo naciji“, ističu u Partizanu.

Primedba iz najbolje namere: apel crno-belih je razumljiv, uz napomenu da bi u klubu, koliko god bili saplitani okolnostima, mogli da porade i na marketingu kako se ne bi desilo da saopštenje za javnost osvane uz katastrofalne pravopisne greške.


tagovi

VK Partizanvaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara