Komentari na vest

Aleksandar Brković - od najmlađeg trenera u istoriji Lige šampiona do prvog operativca RSS-a

1

11

pre 2 meseca

Evo nekoliko načina kako biste mogli "lobgirati" sebe:Mreženje: Uključivanje u aktivnosti mreženja kako biste izgradili odnose s relevantnim ljudima u vašem polju.Promocija vlastitih interesa: Aktivno iznošenje svojih stajališta, interesa i ciljeva kako biste ih stavili u fokus i potaknuli razumijevanje i podršku drugih.Edukacija o vlastitim vještinama: Promicanje svojih vještina, znanja i iskustava kako biste privukli paznju potencijalnih saradnika, poslodavaca ili u tvon slucaju RSS.Sudjelovanje u relevantnim događanjima: Aktivno sudjelovanje u konferencijama, seminarima, radionicama i drugim događanjima kako biste se predstavili i izgradili svoj profesionalni profil.Korištenje društvenih medija: Aktivna prisutnost na društvenim medijima kako biste dijelili svoje postignuće, projekte i stajališta, te izgradili online prisutnost.Lobiranje kod RSS: U radnom okruženju, aktivno iznošenje svojih ideja i doprinosa kako biste ostvarili napredovanje ili dodatne odgovornosti. Dali je ETIKA promoviranja vlastitih interesa.
R

Rajko Šlj.

pre 3 meseca

RSS je udruženje sa neograničenom neodgovornošću. Da postoji takmičenje za propast i glupost godine tu bi kancelarija saveza bila apsolutni pobednik. A novi generalni se u operativu razume kao i Paja Patak.
S

Spens

pre 3 meseca

On je apsolutni totalni promasaj , nije dorastao svojim znanjem za to mesto , ali je bolje resenje od stankovica penzionera koji nije nista ali ama bas nista uradio za srpski rukomet
I

Iznutra

pre 3 meseca

On je snishodljiv nema autoritet radice kako mu gospodar srpskog rukometa krivonosov bude naredjivao . Prica ce trajati kratko zivi bili pa videli
S

Srećko Tijanić

pre 3 meseca

Kakav savez takav i sekretar. Kaze se subjekt a ne entitet, ovaj decko misli da nesto zna, a znati i cvece brati u srpskom rukometu je isto. Svi misle da ce se nesto promeniti, ali nema ni teoretskih sansi sa ovakvim nesposobnim kadrovima da se nesto poboljsa. RSS bi i kliker pokvario, toliko su sposobni.