Komentari na vest

Amerikanci i dalje nedodirljivi, Orlovi imali snage za jedan set

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Iskreno sta god neko zbog stvari van sporta mislio o Amerikancima oni su jaci od nas godinama unazad,bili su apsolutni favorit i opravdali su svoju ulogu.Momcima svaka cast,da je njima odbojka popularnija kao sto nije sto ide pod ruku uz "soker" kako oni kazu ne smem da mislim kakvi bi tek bili onda.Opet sa druge strane oni imaju para i oni idu i pored toga da osvoje Ligu Nacija.Njima je bitno da se takmice a i ti novi momci koji se pojave apsolutno ispune ocekivanja makar to bio i igrac "nekog Makabija" sto bi rekli pojedinci.Aron Rasel je takav majstor da je veliki deo meceva licno odlucio,prolazi sasvim sigurno,ima jako lepu karijeru momak i uvek mi bude drago kad vidim nekog igraca odakle god da je poput njega.Sodji je upravo ono kako treba da izgleda jedna kvalitetna odbrana,siguran,uvek na mestu,teske lopte i ako ne stigne da se postavi da odreaguje uvek krene na tu loptu.Brat mu je takodje vrhunski igrac i kada se pogledaju tu imena kao sto su Tejlor Sander,cuveni Vil Pridi,Aron Rasel,Sodji jedan i drugi,Tejlor Sander,Maksvel Holt,Kristenson i mnogi drugi da ne nabrajam,onda zapravo mozemo da vidimo kako se kvalitetnim radom i dobrim uslovima dolazi godinama do rezultata a svi ti igraci igraju u vrhunskim klubovima sirom sveta.Oni su toliko jaki da im izostanak nekoliko prvotimaca ni najmanje ne pravi razliku i to sto i Brazil godinama unazad ima dosta poraza od Amerike nije iznenadjenje.To je samo realna slika koliko ti igraci rade i kakve uslove imaju ti igraci i licno imam ogromno postovanje za te momke sta god neko mislio o tome.Uvek se potajno nadam ali ja nasu pobedu nisam video nikako.Sto rece neko dole ovi komentatori i onaj nazovimo ga novinarem sto je sa njima otisao,zaista optimizam kod pojedinaca baziraju na naucnoj fantastici ili je neko ocigledno lud ovde.Nije meni problem da se pomirim sa tim da nam je tim i najgori u evropi ako moj tim igra do kraja i ako u timu igraju oni koji to svojim radom i kvalitetom zasluzuju.
N

Najbrojiš ih

pre gotovo 2 godine

Sve, a zaboraviš njihovog najvećeg majstora, Lloy Balla.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Nista licno,ima tu bas dosta imena da se nabroji kao Klej Stenli isto...Slazem se da je sam vrh sigurno
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Sada se vidi da kuburimo sa smenom generacija,nemamo adekvatne igrace…
x

xxxy

pre gotovo 2 godine

Ako je Kujundzic adut Amera kada serviraju, a jeste, jer je direktan krivac za gubljenje 1 , i 3. seta - onda se on IZVEDE oko dvadesetog poena. Ocajan je na prijemu. Nije ni Peric tu mnogo bolji, ali je Kujundzic OCAJAN na prijemu ne samo na ovoj utakmici. Sto se tice zavrsnog turnira to je mrka kapa. Uprkos neverovatnog i nicim izazvanog optimizma novinara na Sport klubu, ja tu sjajnu perspektivu i mladost ne vidim. A tek lozenje da ce dobiti Brazil i da ce to biti mec "dva titana". Zapanjujuce.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Isto sto sam rekao kad su odbojkasice izgubile od Brazila moram i sada da pitam,onda je to bila Prisila,danas je bio Sodji.Ako neko ima vrhunski prijem,koja je poenta onakvih balona na njih i to sto je najgore u vise navrata lopta i ne preleti mrezu...Sto se Brazila tice momci su bas kao i Amerika jaci od nas.Bice mi drago uvek ako pobedimo ali jednostavno u ovom trenutku ne vidim nasu pobedu nikako.
A

Aj dont giv a komentar

pre gotovo 2 godine

Pa ovo je totalni užas, propadosmo i u odbojci. Sećaćemo se sa setom prošlih generacija i osvojenih medalja jer ovi balvani teško da će se i plasirati na neko jače takmičenje. Živi bili pa videli.
G

Grbić

pre gotovo 2 godine

Svaka čast momcima, veoma tehnički zahtevan sport, bravo za naše momke, čuvaj se svete plave čete. Biće bolje u sledećim utakmicama,samo hrabro a ne kao oni baletami sto jure ko muve bez glave protiv Norveške. Sportski pozdrav
a

aloHa

pre gotovo 2 godine

@Grbic Jel ti dobro?