""
""

Anja Crevar pliva na Svetskom juniorskom prvenstvu u Indijanapolisu

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.08.17. | 09:52

Marko Spasov, trener naše juniorske selekcije u Indijanapolis je pored Anje Crevar poveo Andreu Todorović i Aleksu Bobara

Najbolja juniorka Srbije, Anja Crevar danas startuje trku za odličje na Svetskom juniorskom prvenstvu u SAD. Ona će plivati na 400 metara mešovitim stilom. Marko Spasov, trener juniorske selekcije u Indijanapolis je pored Anje Crevar poveo Andreu Todorović i Aleksu Bobara.  

Izabrane vesti

Potsetimo da je Anja u ovoj disciplini dva puta bila prvak Evrope, a da je pre dve godine osvojila peto mesto na SP. Uz Anju Crevar u istoj disciplini plivaće i Andrea Todorović. Kvalifikacije za mladu Pančevku počinju u 15.30, a finalne trke posle ponoći po našem vremenu.

Naravno, to nije sve što ćemo pratiti kada je u pitanju Anja Crevar. Ona će u subotu starovati u trci na 200 metara, takođe mešovitim stilom. Ukoliko znamo da je mlada Pančevka pre samo par meseci osvojila zlato i srebro na juniorskom Evropskom prvenstvu, jasno je da naša plivačica gaji velike ambicije i u Indijanapolisu.

Na Svetskom prvenstvu u i Indijanapolisu od naših takmičara pratićemo i Aleksu Bobara. On će učestvovati u disciplinama 100 metara slobodnim i 200 i 400 metara mešovitim stilom.

(Foto: MN Press)


tagovi

plivanjeAnja Crevar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara