Armin presrećan, Asmir zadovoljan: Divna publika videla najbolje bacače kugle u Evropi

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.08.22. | 23:30

Čestitke Arminu na sjajnom rezultatu, zaista neverovatan uspeh", rekao je Kolašinac

Srpski bacači kugle Armin Sinančević i Asmir Kolašinac nisu krili zadovoljstvo nakon spektakularne večeri u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu.

Naravno, mnogo raspoloženiji bio je Sinančević koji je osvojio srebrnu medalju u sjajnom obračunu sa Hrvatom Filipom Mihaljevićem i Čehom Tomašom Stanekom.

Izabrane vesti

Izuzetan rezultat s obzirom da se radilo o debitantskom nastupu srpskog atletičara na evropskim prvenstvima.

"Presrećan sam zbog ove srebrne medalje, dan je krenuo jako dobro. Večeras u finalu se vodila prava borba u bacanju kugle, dali smo sve od sebe da ovoj divnoj publici prikažemo najbolje bacače kugle u Evropi i mislim da smo i uspeli u tome", rekao je novi vicešampion Evrope, Armin Sinančević.

Asmir Kolašinac takodje je zauzeo osmo mesto u Evropi rezultatom 20,15 m.

"Nisam nezadovoljan, ostaje žal za možda malo boljim rezultatom, ali specifično je bilo kod ovog takmičenja što su ujutru bile kvalifikacije, a uveče odmah finale, pa se tehnički neke stvari nisu odvile kako treba. Ali svoj cilj sam ostvario. Želja mi je bila da budem među prvih osam, tako da sam to uspeo da ispunim i idemo dalje. Čestitke Arminu na sjajnom rezultatu, zaista neverovatan uspeh", rekao je Kolašinac.


tagovi

atletikabacanje kugleArmin SinančevićAsmir Kolašinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara