Komentari na vest

Bokserska divizija Ukrajine: Na frontu braća Kličko, Lomačenko, Usik...

S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Kakva propaganda ove neonacisticke Ukrajinske vlade i guranje u rat mladih i neduznih ljudi. Ovi ce vidjeti rat kao ja sto cu vidjeti lanjski snjeg...ali ce zato vecina mladih i naivnih Ukrainaca na krilima ove Americke propagande i izvrnute slike realnosti izgubiti svoje zivote za necije licne ciljeve, koji nemaju veze sa patriotizmom i branjenjem svoje zemlje od napada neprijatelja...vec samo za globalne i licne interese korumpirane i placenicke vlade koja se nevodi interesima svoga naroda!!!
M

Mop

pre oko 2 godine

Šta se bre više ložite. Da nama neko na ovaj način napadne zemlju jel bi ovakvu priču pisali. Ali to su Rusi. Pa šta ako su Rusi. Ovo je bruka njihova. Ušli u Ukrajinu ko mirotvorci a biju gde stignu. Ja koliko znam Kijev i Harkov nisu u Lugansku
P

Podrska za Rusiju

pre oko 2 godine

UKRAINCI PRESTANITE DA PODRZAVATE FASISTE IZ USA,NATO I EU, VRATITE SE BRACI RUSIMA,TAD CE RAT DA PRESTANE!
Z

Zvornik

pre oko 2 godine

U ulicnim borbama nema extra pozadine. Svaka čast. Patriotski čin. Putin marsira par exellance:).
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Kakve ulične borbe?Ovi neće videti front a o uličnim borbama da ne pričam.
G

Gost826

pre oko 2 godine

Ova danasnja situacija u svetu me podseca na scifi filmove, gde su ljudima zabranjena osecanja, ne smeju nista da osecaju, moraju da misle samo kako im se servira. Evo.vidite da se na zapadu zabranjuju svi ruski kanali, ne sme se ni cuti druga strana prica, pa tako evo i danas kod nas na youtubu gugl zabranio sve ruske kanale, to je ta demokratija i sloboda govora. Mir u svetu, da se sve sto pre zavrsi, a nevini narod da ostane ziv i zdrav.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

To ti je prijatelju gola istina ali šta da se radi.Zapad koristi sve medije da se Rusija satanizuje i nažalost dobro im ide.Vidim to po komentarima na srpskim portalima.Veliki broj ljudi u Srbiji podržava zapad a kritikuje Rusiju koja je uvek bila na strani Srbije za razliku od tog istog zapada.Žalosno je kako naš narod ima kratko pamćenje i kako olako zaboravlja zla koja su drugi nama napravili.
P

Propast

pre oko 2 godine

@Rec je rec hahaha uvek ? Mislis kao 1878 kada su stvorili veliku Bugarsku umesto velike Srbije ? ili mislis 1914 godine kada su pravili plan da Srbiji ne dodele Vojvodinu i Makedoninu vec Bugarskoj Makedoniju i Vojvodinu Madjarima.Toliko o tome.
P

Propast

pre oko 2 godine

@Rec je Rec Sanstefanski mir (Valjda sam pogodio ime) to procitaj samo.To je ta Rusija.Gleda svoj interes kao i glupa Amerika ali bar Amerika se ne pravi da su prijatelji kao Putin i Rusija.I gde je ta Rusija bila 1999 kada smo bili bombardovani,a da bili su tu i podrzavali bombardovanje.Toliko o prijateljstvu.Vece prijateljstvo imamo sa Englezima i Francuzima nego sa Rusima.Verovatno imas 15 godina.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Propast...Sve i da si 100%u pravu vezano za te sporazume i dodele Makedonije i ostalog činjenica je da su nas Amerika i NATO bombardovali i oteli deo naše teritorije ali pošto se baviš istorijom i tamo nekom 1800 i nekom verovatno taj period još nije ušao u istorijske činjenice pa ti to nije bitno.E baš zbog takvih kratkog pamćenja i jesam napisao prethodni komentar.
D

DN111

pre oko 2 godine

Koliko cenim ovog Usika! Ne samo što je vrhunski bokser, nego i čovek. Jednom su ga novinari pitali nešto za Krim, tj. da li posećuje svoju familiju koja živi tamo. Rekao je da redovno posećuje i da ne voli pričati o politici kako mu nešto ne bi izvukli iz konteksta. Da ima mnogo svojih navijača u Rusiji i kako ne voli deliti naša dva naroda jer su pravoslavci. Na kraju na pitanje kome pripada Krim je odgovorio: "Krim pripada Gospodu Bogu". Iskreno se nadam da će se sve ovo uskoro završiti.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Samo dzaba pale sirotinju da gine zarad njihovih interesa.Ovi što najviše buču i glume neke junake uvek prvi podviju rep i izvuku svoje dupe a da ne govorim o tome sto su redovno u dubokoj pozadini.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Možda se ovo administratorima neće svideti ali sam mišljenja da na sportskom portalu nije mesto politici. Bez obzira što su akteri članka bivši ili sadašnji sportisti ipak je ovo politika.
М

Митт

pre oko 2 godine

Браћо Украјинци, православци не напада Путин вас већ нацисте и друге изроде читавог словенског свијета! Вас Запад користи за своје прљаве игре! Данас се Путин бори за Русију и за све слободне људе! Ако је вама дражи нацизам од слободе нећете се добро провести. Хиљаде људи је убијено у Донбасу и данас их убијају ти исти нацисти и плаћеници, па свијет махом ћути. Такви нису пријатељи Украјини, нити било коме!
h

h00dieMelo

pre oko 2 godine

E bas super, sta kazes napadaju izrode i naciste? Evo sad ce bas ukrajinci da shvate i da aplauzom docekaju rusku armiju... Alo covece lete im bombe iznad glava, kriju se u sklonistima, cekaju u redu satima za hleb i mleko koji su visestruko poskupeli, imaju stotine hiljada izbeglica koji panicno beze iz zemlje, zemlja im je razorena za nekoliko dana. Kakvi bre nacisti i izrodi. Pa to je kao kad bi verovao da je nato intervencija u Jugoslaviji zaista "milosrdni andjeo" ili u americku propagandu o Iraku i Libiji. Svaki rat se vodi zbog interesa. Posebno kada su velike sile u pitanju. Ovo je klasican obracun istoka i zapada, Rusije i Natoa oko strateski jako bitne teritorije. I jedni i drugi imaju jake interese, zbog toga su bile jake nestabilnosti u Ukrajini godinama unazad, postavljaju se marionetske vlade, destabilizuje se zemlja vec godinama sa svih strana, a jadni Ukrajinci zele samo mir, koji ne mogu da imaju jer sta god da urade druga strana ce ih unistiti... U ratu uvek najgore prodju male, siromasne zemlje i obican narod. Prema tome, mislite svojom glavom, a ne verujte u propagandu ni sa jedne strane.
Z

Zmaj93

pre oko 2 godine

Jesu na frontu, ali 100km iza. Nece biti dovoljno mesta na avionima za zapad za koji dan kad krene jos masovnija bezanija. Tad ce verovatno da se slikaju u Nemackoj i pricaju i dalje bajke.
G

Gost66

pre oko 2 godine

jes al na slikama,da oni misle pravo ratovati ne bi se slikali non stop
A

Apis Crna ruka

pre oko 2 godine

klasična propadanda,već viđeno,nisu Rusi mi pa da ih keca kako ko stigne.
M

Mlađani Steva

pre oko 2 godine

Gromoglasno najavljen Šon Pen kako stiže u Kijev, juče je lagano išetao u Poljsku.. U ratu svi lažu, tu nema dileme, ali niko ne laže kao Zapad.
A

Ajde

pre oko 2 godine

Klicko znamo kako si dosao na vlast. Za razliku od Vulina ti imas tetku iz SAD-a!