Komentari na vest

Branka Tica zvana inteligencija: Moram nekako da izmislim poen, ipak imam 180 cm - u patikama

t

topina

pre 3 meseca

Generalno u odbojci se jako malo ulaze gotovo da se ne ulaze. Pa pogledajte ekipu Zvezde pre 10-15 godina to je bila reprezentacija u malom, pa si imao odlično Jedinstvo iz Uzica kakav je to derbi bio, pune tribine. Sada je to na nivou amaterizma mora pod hitno nešto da se menja ili nam propadose odbojka koja nam je toliko medalja donele muška i ženska.
9

90te

pre 3 meseca

U tom periodu se u odbojku daleko manje ulagalo nego danas. Dakle nije do para.
1

180cm

pre 3 meseca

Poruka rukovodećim u Jedinstvu koji je ucenjuju da uzmu deo prodaje. Pazova - oduvek gadna sredina.
G

Gosttt

pre 3 meseca

Zna li se gde ide?
P

Perspektiva

pre 3 meseca

Stojić iz Zvezde nema ni 175 cm.Srednjak Tenta 180 cm Imamo i visoke devojke ali negde škripi.Ćirović dizac nema ni 170 cm uzimala titule u Srbiji .U našoj ligi može da igra ko hoće. Sve što vredi je preko.Na prvi poziv mlade igtačice odlaze.U toj Pazovi nemaju 400 e plate a svi bi da idu tamo.Ko ode u Pazovu uspeo je u odbojci. Sa druge strane u 6 ligi u fudbalu igrači imaju taj novac.Dva lagana treninga nedeljno i obavezan roštilj nakon utakmice.
E

Eseks

pre 3 meseca

U sestoj ligi Srbije u fudbalu nema para.Para nema ni u petoj ligi Srbije..U cetvtoj ligi ima duplo manje nego sto ti gazda kluba obeca,jer obicno je to neki lokalni serif koji glumi velikog gazdu..Sport nam je dotakao dno
T

Tako je

pre 3 meseca

Naši klubovi nemaju budžet.Hoćemo vrhunske igračice u uslovima amaterizma.To tako ne ide.90 godinaje još moglo ali više ne.Ulaganja i samo ulaganja uslovi za rad i igračice i onda zašto da ne sve može da se naradi.Ne može neko ko trenira jednom na dan ima lošu ishranu,studira i nema finansijasku stabilnost i sigurnost da pobedi nekoga ko ima trening dva puta na dan i sve vrhunske uslove.Samo u Srbiji se čudimo kako ne može.Uporedite uslove u KK Partizan i kk CZ 80,90 i danas.Svemirski brod ...Sa druge strane u odbojci razlike nema.Čak ke bilo i bolje 80,90 nego danas po pitanju uslova.
M

Moj komšija

pre 3 meseca

3500 eura i zadnja sedma liga.Samo na utakmice ide.Bez treninga.Druzenje vikendom.Prosek znaci za tih 8 meseci preko 400 eura po mesecu Čovek ima 38 godina.
G

Gost xxx3

pre 3 meseca

Eseks 4 liga po Vojvodini imaju oni najbolji i do 20 000 eura po sezoni 3 treninga nedeljno.
Đ

Đenge đenge

pre 3 meseca

Kao Hercegovac i Partizan da poredis u kosarci.Oba su bili na finalu kupa. Tako svaki naš klub u odbojci izgleda naspram evroligaških.U kosarci imamo 2 evroligasa zato sam ih naveo kao poređenje primer naspram ostalih u ovom slučaju Hercegovac.
V

Vreme stalo

pre 3 meseca

Za Tako je Lepo zapažanje.U Zvedi i Partizanu u odbojci nema razlike u odnosu na 80,90 period nakon 2000 i sada nakon 2020..Sve je isto...
P

Pitanje je

pre 3 meseca

Kada primaju plate 400€, zašto APR pokazuje drugačije?! Neko laže, a izmedju zvanične državne institucije i nekog random lika na Mozzartu, mislim da treba ipak verovati malo više zvaničnoj državnoj instituciji.
@

@Tako je

pre 3 meseca

Svi superligaši treniraju dva puta na dan, osim jednog kluba tako da ne vidim u čemu je problem da treneri prenesu svoje "bogato znanje". Previše sati "naučničkog" rada u sali a učinak nikakav. Raspitajte se malo kako je izvesni trener Jedinstva pre 6-7 godina na dan utakmica cepao tešku teretanu sa ekipom... Valjda da budu spremne i utegnute 😂