©Star Sport
©Star Sport

Bregar: Presudila promena kriterijuma suđenja

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.23. | 19:16

"Ovo je bio veliki izazov za koji smo se dobro spremili, dobri smo bili u odbrani, bili smo blizu toga da upišemo drugu pobedu ali nažalost nismo izdržali do kraja", rekao je Uroš Bregar

Selektor ženske reprezentacije Srbije Uroš Bregar bio je razočaran porazom njegove selekcije od Poljske. Srpkinje su bile u prednosti sve do završnice meča, kada je došlo do velikog pada u igri, što su Poljakinje iskoiristile i došle do velikog preokreta.

Bregar smatra da je njegova ekipa ostala bez snage, nije dobila neke duele u napadu, a na kraju je uticao i sudijski faktor.

Izabrane vesti

Sve to je rezultiralo porazom od 21:22, koji je Srbiji ostavio samo teoretske šanse za plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva.

"U ovakvom sastavu nismo igrali ovako teške utakmice, a Poljska je kvalitetan protivnik. Imali smo svoje šanse, ali nismo imali snage, nismo dobili neke duele u napadu u kojima bismo stvarali višak, a na kaju se promenio i kriterijum suđenja i mislim da je to presudilo. Ovo je bio veliki izazov za koji smo se dobro spremili, dobri smo bili u odbrani, bili smo blizu toga da upišemo drugu pobedu ali nažalost nismo izdržali do kraja", rekao je Uroš Bregar.

Usaglasila se sa selektorom i Sanja Radosavljević, jedna od najiskusnijih srpskih rukometašica na prvenstvu.

"Borile smo se celu utamicu, ali ponovo nam je falilo snage u završnici da zadržimo prednost i upišemo pobedu. Nadam se da će nam ovo biti važne lekcije za budućnost, da ćemo biti fokusiranije i sigurnije u narednim mečevima, naročito u realizaciji", poručila je kapiten Srbije.


tagovi

Uroš Bregar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara