Komentari na vest

Budimo realni, tražimo nemoguće – cilj Orlova su Olimpijske igre

A

Aboubakar Oumarou

pre oko 2 godine

Čestitke rukometašima! Vraćamo se na velika vrata...
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Nemacka, Francuska, Hrvatska, Island, Danska, Svedska, Norveska, Spanija, ovih osam reprezentacija je 2 koplja ispred nas trenutno, i treba biti realan da ako bude povoljan zreb i uguramo se medju osam najboljih, to bi bio vanserijski uspeh, u trenutnoj konstataciji snaga!!! Realno napredujemo, ali ne moze se sve preko noci, jer ponavljam opet, dok su ovih osam reprezentacija modernizovali svoj nacin igre, mi smo prespavali 30 godina u ovom sportu, i kad smo nesto pravili, to je bilo na silu i domaci teren, bez ozb brzog rukometa, koji krasi ozbiljne reprezentacije !!! Ali treba biti optimista i nadati se, puna podrska za Tonija i ovu ekipu!!!
H

Handball

pre oko 2 godine

Od ovih nabrojanih dva koplja iznad su samo njih 4: Francuska, Španija, Danska i Švedska. Mislim da su Norveška i Island dostižni kao i Hrvatska..Njemačka je tu kao i mi. Tako da je sasvim realno da upadnemo u Top 8.
V

Voždovac

pre oko 2 godine

Ne kaže se konstatacija, već konstelacija snaga druže. Ajd polako nazad u osnovnu, pa dodji za 2-3g.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Holandija I Portugal igraju medjusobni baraz jedna od te selekcije propusta SP Sloveniju smo izbacili a Mislim da smo od Madjarske jaci Tako da treba da prodjemo u 1/4 finale za OI kazu do 7 mesto.
R

Rukometas

pre oko 2 godine

Moram da pohvalim ovaj tekst prvi put ste od kad citam napisali jedan lep strucni rukometni tekst... Dodao bi da Srbija je dobila takav dar u liku i delu Dragana Pesmalbeka momak igra fantasticno u oba pravca da je prelepo gledati.. sa Abutovicem je pokazao da ce to biti jedan neprelazan bedem na sledecem sampionatu...gledam ga sa koliko zara igra kao ceo zivot zivi u Srbiji a ne da je pre pola godine progovorio srpski...
A

Anonimna

pre oko 2 godine

Drago mi je da postoje mediji koji ne prenose samo puke informacije, nego posvećuju veću pažnju rukometašima. Po svemu prikazanom u ovom dvomeču ovi momci to zaslužuju. Mnogo sam ponosna na njih ne samo zato što su se plasirali na SP, nego zato što su se u ključnim trenucima, kada je izgledalo da gube tlo pod nogama, izdigli i pokazali da su ekipa. Sinoć sam strepela dok sam gledala, ali sad kad su se utisci slegli mislim da je bolje što je sve tako bilo jer će im to iskustvo značiti u budućnosti. Čestitam od srca uz iskrene želje da na SP doguraju što dalje!
M

MilošN

pre oko 2 godine

Lep tekst, ali mi je nešto upalo u oči. Pomenuta su braća Dodić,ali mislim da Mateja i Stefan nisu u rodu.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Još jednom da ponovim ono što sam već rekao tamo krajem EP. Ne pravi se uspeh preko noći ali se vidi da sistema konačno ima, da je Đerona doneo nešto svoje i konačno sklopio reprezentaciju gde nema karakterističnih rasprava i prepirki. Ne sme se sad poleteti, rad je pred njima ali kad se vidi da napretka ima, ići će sve ovo samo napred.