Komentari na vest

Caković: Videli smo da u većini elemenata možemo da se nosimo sa Vakifom

P

Pazova

pre 5 meseci

Kazu neki u ovim komentarima kako je Jovo sampion i stvara igrace. Stvara za koga? Za reprezentaciju, igrace svetske klase dostojne svetskog sampiona, ili igrace koje prodaju u srednje klubove evrope a obestecenje on i njegov sef trpaju u dzepove. Klub od toga vajde nema. Devojkama svaka cast. A o njemu i niegovim metodama kao trenera mogu i ove koje su otisle da se izjasne.
B

Bora Todorović

pre 5 meseci

Stvara igrače .Igrače koji osvajaju titule igraju ligu šampiona.Uzeše set ta deca sinoc najboljem timu sveta u kom Gvideti nije stvorio nijednu igračicu nego je sve kupio.Ista prica je sa Željkom Obradovicem sada u Partizanu.Sve kupio a zadnji minuti protiv Monaka 5 crnaca u crnim dresovima.Jovo radi sa mladim daje im šansu a i pravi igrače od njih.Neke se prodaju što je uspeh neke ostaju ovde .Veliki deo njih igra i igrao je za juniorsku i kadetsku reprezentaciju Srbije što je takođe velika stvar.Neke su bile ove godine u A timu u ligi nacija.Neke su na širem spisku A reprezentacije.Neke su i neki naši klubovi skupo platili kao napr Zelenovićku.Od njega dosta.On radi za Jedinstvo a koliko će njih taigrati u A timu Srbije to je neka druga stvar.Treneri rade u klubu ne prave oni tim reprezentacije.On nema ni salu dimenzija rukometnog terena za trening i utakmicu što je nezamislivo za bilo koji tim lige šampiona u odbojci.Da i ostali rade i urade posao kao on bilo bi više naših igračica u inostranstvu a u našoj ligi bi bio veći kvalitet i sigurno na kraju i veća baza i izbor za Reprezentaciju Srbije.Ostali na zalost nemaju strpljenja za mlade igrače jer svi jure rezultat.Najlakše je dovesti platiš i ne mučiš se.Igrač se pravi godinama.To je dug proces a vreme leti.Imaš rezultat il nemaš.Od toga zavise treneri u Srbiji a i u svetu u svakom sportu.Zato Jovi svaka čast .Ogroman rad sa mladima u prethodnim godinama je iza njega.Nije on uopšte dužan ili zadužen da pravi svetske šampionke.Neka ih Gvideti pravi i stvara.Zato je plaćen.Ima veliku bazu pa neka se bavi sa tim.Briga nas za Vakif.Što se mene tiče sutra neka da otkaz u Turskoj i radi samo za Srbiju.
V

Vojvodjanin

pre 5 meseci

Jovao ti li si? Koliko si igraca upropastio, pre nego si nesto napravio. Nije smetala mala sala dok je sef bio u ljubavi sa savezom, i placao predizborne vecere i ruckove. Sad kad je ljubav pukla, setili ste se male sale, losih uslova i isticete nazovi "ogromne uspehe". Koje bre uspehe. Koje igracice pominjete. Ove sto zavrse u Rumuniji ili Lajkovcu. Pa za sve ste uzeli obestecenje. Sto od toga niste poboljsali uslove rada, nego kupovali stanove.
B

Boraaaa

pre 5 meseci

Todorović Covićev botić. Da nije bilo Željka da od Avramovića napravi igrača video bi srebro u Manili ali na uskrs 2065. godine. Vidimo Čoki baš stvorio mnogo talenata, pa otac malog Topića želi dete u Megi a ne u Zvezdi. Znaš ne bi vedeo parketa od staračkog doma kk fmp diva. Obriši suze
d

da da da

pre 5 meseci

Radojičić je stvorio Tijanu i naplatio obeštećenje kao i Ražnatović Miško za Jokića .Možda su tebi trebali dati deo.Uloži pare dovedi talenta plati sve i kada postane igrač i kada ga prodaš ti pokloni sve pare crvenom krstu.Slobodno al zasuči rukave pa radi dečko ili digni kredit nađi pare pa uloži.A mi ti onda pišemo ovde pa nije to igrač klasa za svetskog šampiona...Šta je uradio...
B

Boraaaaa

pre 5 meseci

Takodje da si malo pametniji i pratis taj Vakif, znao bi da je taj isti Gvideti napravio od Cansu Ozbay i Zehre Gunes ono sto su danas. Njih dve nisu bile niko i nista dok nisu dosle u Vakif kod Gvidetija, igrale u raspalom Besihtasu u drugoj ligi. Koga je stvorio Santareli? Vodio Hrvatsku pa sta je uradio? Nista. Dobio na gotovo Srbiju sa timom koji vlada i osvaja godinama, dobio na gotovo Tursku sa sve Kubankom. Imoco Conegliano godinama vodi i ima na gotovo uvek 3-4 amerikanke iz prve postave Americke reprezentacije, ima tehnicara koji je trenutno jedan od najboljih na svetu Joannu Wolosz, ima Haak jednu od najboljih korektora sveta, ima najboljeg libera sveta. Koga je on stvorio? Ja ne znam ni jednu igracicu koju je on stvorio, ajde ako ti znas izvoli napisi? Eee malo je trenera ko sto je Zoran Terzic koji je stvorio tu Melisu Vargas koja kad je dosla u Fener nije znala da sastavi blok a sad je porede sa Tijanom i Egonu (sto je glupost, jer je daleko od njih), stvorio od one male Arine Federovtseve jednog od najboljih primaca servisa, niko nije znao za nju dok je Terza nije doveo u Fener iz Rusije i napravio od nje bombu. Vakif je samo mocnik i klub koji i jeste to sto jeste, pare kupis zvezde danasnje odbojke i to je to, klub-gigant koji je stvoren da bi placao vrhunske odbojkasice i osvajao, a ne klub koji je stvoren da bi proizveo odbojkasice, ali i pored toga ta ista Zehra Gunes koja je danas jedan od boljih blokera sveta nije bila niko i nista dok je Gvideti nije uzeo sa 18 godina doveo u Vakif, polako je ukljucivao u reprezentaciju i od nje napravio ovo sto je ona danas.