Odbojkašice Koneljana (MN Press)
Odbojkašice Koneljana (MN Press)

Četiri tima već uskočila u četvrtfinale Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.02.22. | 16:01

Rešov, Vakifbank, Novara i Koneljano

Ostalo je još jedno kolo da se odigra u grupnoj fazi Lige šampiona za odbojkašice. Za dve nedelje će biti završen ovaj deo takmičenja, a već posle petog kola poznate su četiri ekipe koje će igrati u četvrtfinalu. Na tom spisku su Rešov, Vakifbank, Novara i Koneljano. Preostala četiri učesnika znaće se po završetku šeste runde.

Iz grupe A među osam ekipa plasirao se poljski Rešov za koji igra srpska odbojkašica Jelena Blagojević. Taj klub je ostvario pet pobeda i dalje će otići sa prvog mesta, bez obzira na to šta se bude izdešavalo u poslednjem kolu. Isti skor ima i Vakifbank u grupi B. Turska ekspedicija je nanizala pet pobeda, uz samo dva izgubljena seta. Prethodne godine stigla je do samog finala, kada je poražena u duelu sa Koneljanom, pa sada želi da ode korak dalje i domogne se evropskog pehara.

Izabrane vesti

Kad je grupa C u pitanju kartu za četvrtfinale je rezervisala italijanska Novara. Na prvoj poziciji trenutno ima četiri pobede i jedan poraz, a Dinamo koji je drugi nema šanse da je preskoči. U grupi D još nijedan tim nije siguran za plasman među osam, a iz poslednje grupe E četvrtfinalista je Koneljano. Italijanski tim nije izgubio nijedan set u Ligi šampiona, iako nije sve vreme igrao u najjačoj postavi. U odbranu titule je krenuo prilično dominantno i ne planira da se zaustavi.

Poslednje kolo doneće odgovore na pitanje koje četiri ekipe će se pridružiti pomenutom kvatretu... Poznato je da iz pet grupa dalje idu timovi koji su zauzeli prvo mesto i najbolje tri drugoplasirane ekipe.


tagovi

Imoko KoneljanoŽOK NovaraRešovija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara