""
""

Čikago nemilosrdno gazi, Dalas posustaje

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.17. | 10:59

Blekhoksi bliži pobedi

Dalas posustaje u trci za plej-of, Čikago je sve ozbiljniji!

Izabrane vesti

Ukoliko nastavi da niže neuspehe, Dalas ni ove sezone neće ostvariti primarni cilj. Puleni Kena Hičkoka su, međutim, krajem novembra i početkom decembra pokazali da poseduju kvalitet da se suprotstave konkurentnijim rivalima, a u seriji od pet pobeda, dva puta su padali upravo Blekhoksi. Istini za volju, jednom posle produžetka, drugi put posle penala. Dalas je tada konstantno imao prednost, ali se Čikago vraćao i, ispostavilo se, samo produžio agoniju. Usledio je drastičan pad forme i tri lagana poraza, potom dva trijumfa, pa nova tri poraza, od kojih se oni protiv Nju Džersija i Vašingtona mogu svrstati u red očekivanih.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 02:30 8035 NHL Dallas - Chicago w 2 1,88

Blekhoksi su promenljive partije arhivirali najdužim nizom pobeda do sada (pet) i puni samopouzdanja putuju u Teksas na gostovanje ekipi koja im je i te kako ostala dužna. Kvalitet jeste na njihovoj strani, forma takođe, mada se već sada može konstatovati da primat u međusobnim okršajima (pre nego što je Dalas slavio dva puta, Čikago je bio uspešniji na četiri meča) preuzima tim Džoela Kenevila.

Ipak, gosti su u znatno boljem momentu, dva protekla meča odigrali su dominantno i vrlo lako bi u noći između četvrtka i petka mogli da dođu do šeste vezane pobede.

MOZZART KVOTE
(2,35) Dalas (3,80) Čikago (2,50)

TABELA ZAPADNE KONFERENCIJE

TABELA CENTRALNE DIVIZIJE

(FOTO: Action Images)


tagovi

Čikago BlekhoksDalas Starssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara