Komentari na vest

Čovek koji je sudio finale OI: Nisam želeo Srbiju da zamenim za Švajcarsku, bio sam prinuđen

S

Sudija i Odbojkas

pre 8 meseci

Ee koliko su samo nesrecni ovi naruceni komentari od trenutnog rukovodstva UOSSa. Nemojte da mazete oci narodu,tj da pokusavate. Ne daj Boze da izadje sve na videlo sto rasite i sto ste radili u vasim prethodnim mandatima, bojim se da bi pola zavrsilo u zatvoru. Na svoju zalost,ja sam u nasoj sudijskoj skoro 20godina i sramota me je sa kakvim "ljudima" saradjujem. Ovom coveku, samo pod prozor mozete da pljunete,jer ste puni zavida i ljubomore,ali to je Srbija,to je nas mentalitet koji nas unistava. Zasto niko ni ne pokusa da demantuje bilo sta od navedenog u tekstu, sa dokazima narqvno ili ne daj Boze, da pokusa da demantuje mail koji je stigao na adrese sudija pre nekoliko dana? A da, pa ne mozete,mozete samo da vredjate tudje porodice,da uplicete brakove,decu i porodice u isto, ali mi zivimo u rialiti programu,pa smo se skoro svi i pretvorili u isti.
Z

Zoe Saldana

pre 8 meseci

Čudno je da si toliko dugo tu a ne znaš istinu. Imaš li problem kada razmišljaš?
M

Mazic

pre 9 meseci

Ne znam ali mi sve liči na priču gdina Mazica. Sudio je sve sto je mogao i po raznim zemljama a ipak koliko čujem u Srbiji je nepoželjan. Umesto da koristimo takve ljude da stvaraju mlade sudije mi ih teramo radi ličnih sujeta. Drugari ovo nije vaša organizacija vaša je koliko i naša. Nikad ne možete zabraniti drugačije mišljenje ko pokuša to da uvede po pravilu mu se obije o glavu. Diktatura pije vodu na rok od dve tri godine, dugoročno je pogubna i za diktatora i za one kojima upravlja.
K

Krilo

pre 8 meseci

hahahaha, ne lupetaj
B

Blek stena

pre 9 meseci

Čovek zvani Kalimero, samo plače i viče nepravda. Nije život lak ali si ipak u Švajcarskoj pa ti je tamo lakše nego ovde. Putuj igumane i ne brini za manastir
v

volej

pre 9 meseci

Sve bi bilo u redu da nije izneo dosta neistina i preskocio mnogo nekih detalja koji mu ne idu u korist. Svaka medalja ima dve strane...
M

MikiNs

pre 9 meseci

Da nije sasio prijavu protiv sudijske, i dalje bi po kuloarima ti i tebi slicni govorili protiv njega. Ovako ste ostali bez cinjenica i dokaza. Pa vam je ostalo samo da obmanjujete i sebe i druge po komentarima.
P

Pravda

pre 9 meseci

Koji tačno neistina?
U

Uoss

pre 9 meseci

Pukla bruka znaci, ide tekst po Evropi. Ja se samo nadam da će se i savez uključiti. Uzimajući u obzir renome našeg saveza, uspeh reprezentacija nadam se da će se situacija rešiti. Kažu došlo i do Bore….
V

Valas

pre 9 meseci

hahahah čuj Bora, hahahaha. Kruži sa prevodom hahahaha.
S

Sudija

pre 9 meseci

Vladimire, nisi bas hronoloski rekao kako je sve bilo. A nisi ni rekao da si tuzio sudijsku pa povukao tuzbu.
V

VolleyRile

pre 9 meseci

Ili ti nisi rekao da je Ministarstvo sporta nalozilo da se te odluke poniste kao nezakonite. A nisi ni rekao da UOSS to krije kao zmija noge! I da nisu ponistili iako su dobili pravosnazno resenje.
S

Sudija KG

pre 9 meseci

Simo, hvala ti u ime svih kojima si bio uzor(kao sudija) i mentor. Pozdrav od bivšeg kolege. Veliki si uspeh napravio i na pravi način si nas predstavljao. Srećno u daljoj karijeri.
A

Ana Karenjina

pre 8 meseci

Nikome i nikada nije bio mentor. Samo se bavio ličnim marketingom i ništa više.
M

Mimac

pre 9 meseci

Skoro zaplakah.......
b

bravo Miljana

pre 9 meseci

nadam se da ces jednom imati svoj podcast i jos puno ovakvih zanimljivih prica. Nije iznenadjenje da ga sudijska Srbija nije zelela, to mu je i kompliment.. Inace seca li se neko jos vremena kada su se poeni osvajali samo na svoj servis, nebrojene promene ... Nova pravila su zaista pogodila u centar tada
O

Odbojkaš

pre 9 meseci

Vladimir je ubedljivo nas najbolji sudija ako ne i u svetu. Žalosno je to sto su ga naši oterali. Kad pročitaš ovako nešto ne veruješ šta smo mi kao narod i kao nacija u stanju da uradimo. Umesto da se ponosimo i da ovakve ljude promovišemo mi ih teramo kako bi neki polu-svet dominirao. Vladimire samo napred i želim ti da pobediš u toj borbi. Samo mi nije jasno zašto savez ne reaguje .
S

Stivenson

pre 9 meseci

Sam je otišao. Trazio i dobio dozvolu od saveza za to. Zato savez i ne reaguje. U tvom komentaru je i odgovor na tvoje pitanje. Inače lik je nebitan a u Švajcarskoj je sudio i pre korone, od 2019 g. samo sto to ovde niko nije znao. Malo tamo, malo ovde i kad hoće i kad neće a kaze da je tada bio predsednik organizacije. Za njega znači pravila ne važe, možda zato što mu je žena trener. Za druge čije žene nisu treneri pravila moraju da važe. Logika zero.
K

Klub Denis

pre 9 meseci

Dobro si naucio tekst koji ti je sudijska servirala. Samo je netacan. Covek ce sledece godine suditi i nemacko i svajcarsko prvenstvo. Znaci to nije zabranjeno. To je zabranjeno u glavamo onih koji su takve zabrane napravili u Srbiji.
Б

Белграно

pre 9 meseci

Одличан интервју. Веома искрено и поштено прича, баш овакви људи су нас у одбојци, кошарци, рукомету, ватерполу довели до светског врха, овакве људе не можеш тек тако да створиш, толико знање и такву посвећеност свом спорту. Трагедија је што губимо овакве људе.
e

e pa sad

pre 9 meseci

Many many many i koga zanima ko je Srbin a ko Švajcarac.Pasoš koji otvara sva vrata širom sveta ima vrednost.Mada ima nešto što se i zove patriotizam.To se nosi iz kuće .Il ga imaš il ga nemaš u sebi.Sredine nema!
J

J

pre 9 meseci

Miljanini tekstovi su sjajni , pravo osvezenje ! Zadovoljstvo je citati ih! 👌👏🏻👏🏻