Odbojkašice Crvene zvezde (Foto: OK Crvena zvezda)
Odbojkašice Crvene zvezde (Foto: OK Crvena zvezda)

Crveno-bele dočekuju Srem: Povrede su nam najveći protivnik

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 08:02

Crvena zvezda od 18.30 igra meč na Banjici

Odbojkašice Zvezde, koje posle četiri kola domaćeg prvenstva imaju sve četiri ostvarene pobede, malo je poljuljao poraz u Kupu protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Danas će imati priliku ponovo da se vrate u pobednički ritam, a protivnik im je u petom kolu prvenstva Srbije ekipa Srema na Banjici od 18 časova i 30 minuta.

Izabrane vesti

I dalje imamo probleme sa povredama igračica i to nam je veća nevolja i veći protivnik praktično nego sami rivali na terenu. Nadam se da ćemo uspeti da u najboljem mogućem raspoloženju dočekamo ovu utakmicu i zabeležimo novu pobedu“, rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Vladisavljev.

Iskusni stručnjak se osvrnuo i na poraz u duelu sa Jedinstvom u prvom susretu četvrtfinala Kupa Srbije.

Nažalost bio je to i prvi poraz u zvaničnim utakmicama u ovoj sezoni. Nije to bila toliko loša igra, naš protivnik je zaista igrao odlično, međutim, završnice setova nismo odigrali onako kako treba i nismo uspeli da prva dva seta, gde smo bili u prednosti, rešimo u svoju korist. Probaćemo da u revanšu nadoknadimo prednost rivala, ali će to biti veoma teško“, podvukao je Vladisavljev.

O obračunu sa ekipom iz Stare Pazove pričala je i igračica Kristina Stanković.

Protivnik je igrao dobro, sa druge strane mi nismo bile na potrebnom nivou. Ništa nije gotovo, za sedam dana nas očekuje revanš susret na našoj Banjici i samo je potrebno da u tom meču damo svoj maksimum. Protiv Srema očekujem da ćemo podići nivo igre u odnosu na meč u Pazovi. Ukoliko budemo na nivou kao u ranijim mečevima verujem da ćemo zabeležiti pobedu, osvojiti tri boda i nastaviti pobednički niz u Super ligi“, zaključila je Kristina Stanković.

SUPER LIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE – peto kolo

Petak

17.00: Partizan – Inđija

18.30: Crvena zvezda – Srem

19.00: Spartak Subotica – Jedinstvo Stara Pazova

20.00: Klek – Ub

Nedelja

18.00: Železničar - TENT



tagovi

OK JedinstvoŽOK UbSuper liga Srbije za odbojkašiceŽOK Crvena zvezdaOK Tent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara