""
""

ČUDO U KUPU SRBIJE: Šefik sa celog terena matirao Kragujevčane! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.01.14. | 21:38

U fantastičnom finalu crveno-beli slavili pogotkom legendarnog golmana u poslednjoj sekundi matirao Radića – 12:11

Vaterpolisti Crvene zvezde odbranili su trofej u Kupu Srbije, pošto su u finalnom okršaju savladali  Radničkog iz Kragujevca neverovatnim pogotkom Denisa Šefika sa celog terena u poslednjoj sekundi meča - 12:11.

Izabrane vesti

Kragujevčani su bolje otvorili meč, vodili sa 1:0 i 2:1, ali su crveno-beli preko Prlainovića, Avramovića i Vapenskog rešili prvu deonicu u svoju korist rezultatom 3:2.

Od tog  trenutka Zvezda je potpuno kontolisala rezultat i igru u bazenu, na ploluvremenu je bilo 6:5 za šampiona Evrope, a na kraju trećeg perioda 9:7, što je bio dovoljan kapital izabranicima Dejana Savića za poslednju deonicu.

Đorđe Filipović je uspeo da smanji na 9:8, ali je Man brzo odreagovao i odveo domaće ponovo na plus dva, nakon čega je usledila fenomenalna odbrana Šefika i pogodak Vapenskog.

Radnički se nije predavao, već naprotiv, Kragujevčani su krenuli na sve ili ništa i uspeli da stignu prednost rivala, ali je u poslenjoj sekundi usledio neveđeni pogodak legendarnog čuvara mreže!

Crveno-beli su na taj način osvojili i peti trofej u petom finalu u ovoj i prošloj sezoni i aspolutno potvrdili dominaciju u domaćom vaterpolu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaDenis Šefik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara