Komentari na vest

Detonacija na Slanoj bari: Đorđić u Vojvodini

H

Handball Fan

pre 5 meseci

Ovo ako se ispostavi kao tačna vest, biće fenomenalno. Voša sa Petrom Đorđićem i oporavljenim Stefanom Dodićem je ogroman iskorak napred. Čak mislim da bi mogli biti konkurentni i u drugoj fazi Lige Evrope. Ovo je jako potrebno našem rukometu od čega samo koristi mogu imati ostali klubovi. Nema mesta ljubomori, nego da i oni ulože napore da pritisnu sponzore i podignu budžete, pa da svi koji volimo rukomet (a ima nas) uživamo u zdravom sportskom rivalstvu. Košarka jeste br.1 i tako i treba da ostane, al rukomet neka bude br.2., ravnopravno s odbojkom i vaterpolom.
@

@ a reprezentacija

pre 5 meseci

Pa zbog reprezentacije je doveden i Dodić , da se vrati i postane AS! Inače Srbijagas već dve ipo godine ne finansira RK Vojvodinu , ali to ovde ne vredi objašnjavati! Srećna Nova Godina svima , puno zdravlja i sreće! I čuvena narodna , use i u svoje kljuse!!!
M

Momora

pre 5 meseci

Ljudi,da se ne lazemo,Djordjic jeste igrac sa renomeom u Evropi,ali on vise nije na tom nivou na kom je bio pre par sezona,ostao mu je sut,to je tacno,ali ponekad igra sa tolikom nonsalantnoscu da je to uzasno za gledati.Iskreno se nadam da ce odigrati dobro na evropskom.🙏🇷🇸
N

NN3

pre 5 meseci

Đorđić je pre samo godinu i po dana bio glavni igrač Benfike kada su osvojili Ligu Evrope. U polufinalu i finalu je dao 17 golova. Ima 33 godine, nije toliki matorac, za Vojvodinu i srpski rukomet će biti ogromno pojačanje.
K

Karlos Ortega

pre 5 meseci

Najbolji srpski igrač je čuveni Šljivančanin, zato smo ga i doveli u Barselonu kao najveće pojačanje u istoriji Blau grane
R

Rukometne legende Beograda

pre 5 meseci

Ovo sam znao već neko vreme, ali svakako jeste detonacija za srpske uslove. Dečko je ozbiljan napadač. Igrao je u Flensburgu, Hamburgu, Meškov Brestu, Veclaru i sada u Benfici. Neko je napisao da nije nikad čuo i da to za njega nije detonacija. To govori o njemu da ne prati rukomet. Ovo je dobra stvar za srpski rukomet da jedan klub vraća reprezentativce. Vojvodina sada pored Djordjića ima i Dodića, Rogana, Pušicu, Vorkapića. Pored njih blizu reprezentacije su i Milić, Trnavac, Pešić. Vojvodina nakon dolaska Vujina ide u pravom smeru. On je i zaslužan za ovaj transfer Djordjića.
a

a relrezentacija

pre 5 meseci

sta glumite srpski barselonu..ostali klubovi raspad..relrezentacija ocaj a vi budzet ko bundesliga..to bajatovic daje svoje pare..koje veliko imevjeviz vojvodine...Isakovic...ilic...djordjic..peeunicic..skrbic..nedjo jovanovic..knezevic itd
@

@ a reprezentacija

pre 5 meseci

Dala je Vosa brdo igraca u fudbalu,odbojci,vaterpolu,daje sad i u rukometu Rogana.Nego sta cemo sa ostalim klubovima,zasto se u njih ne ulaze?Ako Vojvodina tebi smeta,tvoj problem.
L

Logitech

pre 5 meseci

Po naslovu sam pomislio da su doveli rukometnog Mesija, a ono doveli nekog Petra Djordjica, veca detonacija bi bila da je Vosa dovela Petra Nenadica, za ovog nikad nisam cuo.
Ј

Јдје

pre 5 meseci

Иди читај вести о Терзићу и Вазури
j

jajajdkxoxndbsbs

pre 5 meseci

Hahahahah, legendo idi gledaj fudbal, kontam da samo to pratis, nemoj se sramotiti ovde
&

& $/

pre 5 meseci

Е ово је права прича, прави бренд, постаје Војводина озбиљан клуб у Европи, а не оно прање паре лопови у звезди
a

ako smene

pre 5 meseci

ako smsne Bajatovica proce kao odbojkaski kkub..mozda i gire..citava uorava kumovi i sps..u odbojci im predssednik koji ni cizicko nije radio
@

@ako smene

pre 5 meseci

Samo neka se jos vise sipa u titove blizance,samo za crvene petokrake iz 1945...nemoj slucajno Vosa,Radnicki,Spartak ili recimo Borac da dobiju neke pare.
@

@ako smene

pre 5 meseci

A koliko drzavu i ovaj narod kostaju ona dva lazna kluba iz 1945?Koliko se u njih sipalo od nastanka?Nemoj slucajno da zafali...ima da kmece.
D

Detonacija?

pre 5 meseci

Pa čovek ceo život precenjen, veze nema s rukometom sem što je sivonja! Tako da je konačno u rangu gde pripada
Г

Гост 1914

pre 5 meseci

Рукометни клуб-узор у сваком погледу за ф.к.Војвофина-Браво за рукометаше........!!!