Devilsi desetkovani u Pitsburgu

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.01.19. | 15:49

Ali, imaju bolji skor od rivala u poslednjih pet utakmica

Posle kraće pauze zbog Ol star utakmica na meni se ponovo vraća ligaški deo takmičenja NHL-a. U noći između ponedeljka i utorka zanimljivo će biti u Pitsburgu, gde Pingvini dočekuju Nju Džersi. Obe ekipe beleže loše rezultate i generalno igraju slabo, a pogotovo se to odnosi na Devilse koji se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu Istočne konferencije. Na ovo gostovanje stižu posle tri vezana poraza, ali ni Pitsburg nije igrao mnogo bolje. Doživeo je tri poraza na četiri minula duela.

Međutim, i pored slabih izdanja u poslednje vreme Pitsburg se nalazi na osmoj poziciji i još ima realne šanse da se dokopa plej-ofa. S obzirom na to da je liga ove sezone veoma ujednačena, Pingvinsi imaju samo pet bodova manje od drugoplasiranih Ajlandersa. Ipak, ukoliko žele do doigravanja moraju da poprave igru, naročito na gostovanjima. Tamo baš loše stoje u prethodnim duelima. Posle pet utakmica u nizu van kuće Pitsburg se napokon vraća u svoj dom, gde je slavio na osam od proteklih deset utakmica.

Izabrane vesti

Devilsi su poraženi na poslednja četiri gostovanja, a nalaze i u seriji od tri poraza. Prvo su u gostima poraženi od Kolumbusa i Ajlandersa, da bi u prošlom kolu kod kuće izgubili od Anahajma. Nju Džersi kuburi sa brojnim povredama igrača, i to je sigurno uticalo na slabe rezultate. Povređeni su Anderson, Hol i Nesen, dok su pod znakom pitanja Lavdžoj i Vud. Tradicija je na strani Devilsa, koji su pobedili Pitsburg na četiri od minulih pet dvoboja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:00 8358 NHL Pittsburgh - New Jersey ug 6+ 1,57
Ukupna kvota1,57

NHL

Utorak
01.00: (2,80) Filadelfija (3,85) Vinipeg (2,15)
01.00: (1,65) Pitsburg (4,10) Nju Džersi (4,25)

*** kvote su podložne promenama

Istočna konferencija

Zapadna konferencija

Foto: Reuters


tagovi

NHLPitsburg PingvinsNju Džersi Devilssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara