"Istanbulski aerodrom - arhiva "
"Istanbulski aerodrom - arhiva "

Dobro je: Srpski odbojkaši bezbedni na istanbulskom aerodromu

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.06.16. | 23:13

"Zasad čekamo sat i po. Došao nam je čovek iz ambasade i rekao da moramo da imamo strpljenja“, rekao je tim menadžer odbojkaša Srbije Laslo Lukač za Radio-televiziju Srbije

Istanbulski aerodrom - arhiva

Odbojkaška reprezentacija Srbije bezbedno je večeras sletela u Istanbul, a pošto su zbog terorističkog napada svi dalji letovi otkazani, prenoćiće na erodromu u Turskoj i sutra nastaviti put za Teheran, saopštio je večeras Odbojkaški savez Srbije.

Izabrane vesti

Srpski tim dan kasnije krenuo je na mečeve Svetske lige u Iranu, pošto sinoć nisu mogli da polete iz Beograda zbog nevremena.
“U avionu smo, nemamo problema. Ostaćemo dok se situacija ne sredi. Imamo informaciju da ćemo ostati još u Istanbulu. Ne znamo kad ćemo dalje u Teheran. Kad je trebalo da izađemo iz aviona, vratio nas je kapetan. Onda smo preko interneta počeli da saznajemo šta se dešava. Imamo već problema na ovom putu, preskinoć smo krenuli iz Beograda, pa su nas prvo vratili zbog nevremena. Ovo je veoma čudno i teško putovanje, ali najvažnije je to da su svi naši članovi eskpedicije u dobrom raspoloženju. Zasad čekamo sat i po. Došao nam je čovek iz ambasade i rekao da moramo da imamo strpljenja“, rekao je tim menadžer odbojkaša Srbije Laslo Lukač za Radio-televiziju Srbije.

Srbija će u okviru III vikenda I divizije Svetske lige igrati u Teheranu od 1. do 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.

(FOTO: Action images, arhiva)


tagovi

Turskasvetska liga odbojkaSrbijaženska odbojkaška reprezentacija SrbijeLaslo LukačIstanbulIranEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara