"Sanja Rajović"
"Sanja Rajović"

Dva gola Srbije za prvih dvadeset minuta, Francuskinje bile prejake za naše rukometašice

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.12.14. | 19:33

Pol Boduan u prvom poluvremenu postigla isti broj golova kao ceo naš tim

Sanja RajovićDesetkovana srpska rukometna reprezentacija i dalje ne može da pronađe formu na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj. U Osijeku su od naših dama bolje bile i Francuskinje. Slavile su rezultatom 27:16 (11:3) i na taj način se bar na kratko :popele na prvo mesto u grupi D, pošto Crnogorke igraju sa Slovakinjama od 20.15 

Od samog starta je reprezentacija Francuske pokazala ko je gazda na terenu, pošto su u prvih 25 minuta našim rukometašicama dozvolile da im daju svega dva gola, dok su one za to vreme postigle deset.

Izabrane vesti

Kada je počelo drugo poluvreme, videli smo mnogo bolje lice naše ekipe, ali su i Francuskinje nastavile u dobrom ritmu, pa su lagano privele meč kraju.

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Aleksandra Lakraber sa šest golova, četiri je postigla Boduan iz isto toliko pokušaja, dok su u ekipi Srbije Jovana Stoiljković i Sanja Rajović dale takođe po četiri.

I pored ovog poraza, naša ekipa i dalje ima šanse za dalji plasman, ali bi im za to bilo potrebno pobede da Slovačku u trećem kolu.

(FOTO: Action images)


tagovi

FrancuskaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara