Komentari na vest

Egonu i Gabi pokazale moć Vakifa, Milano se nije video na terenu

H

Hahahihi

pre oko 1 godinu

Tijana je naša i šta nas briga za bilo koje strane igrače. Meni je i svaka naša bolja od svih zajedno iz Italije i Turske. Samo sada treneri iz Italije hoće u Srbiju da preko Tijane postanu prvaci sveta.
B

Bravo

pre oko 1 godinu

Svaka cast za komentar. Ne mogu da verujem da je ovo postalo leglo nezadovoljnih ljudi koji pljuju po Boskovicevoj i ostalim igracicama. Tacno da se zapitam sta nije uredu sa nama…
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Boli nas uvo koja je tebi bolja
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Zasluzena potpuno pobeda Vakifa,mnogo bolje su bile.Monca ili Milano oko svega ovoga mozda preciznije da kazem Vero Volej je sveden na statisticku gresku u polju iako je jasno bilo ovde odma ko je favorit za prolaz dalje.Jednostavno uz Koneljano najjace...
n

nece biti

pre oko 1 godinu

Pa nece biti da je Koneljano najjači, svima im je Fenerbahče uzeo meru :))
T

Terza DR

pre oko 1 godinu

Je lepo uporedio Egonu i Tijanu. Sve je rekao naš bivši selektor. Sigurno ih obe može bolje uporedi od svakoga ko se odbojkom bavi samo kroz pisanje komentara.
N

Našao

pre oko 1 godinu

Imate poređenja njih dve upravo na mozzart sport odbojka Terzić i Vesna Čitaković naš kapiten su ih uporedili Terzić Zoran Egonu je uz Tijanu najbolji korektor sveta. Ona je moćnija od Tijane. Ona tada udara svaku loptu preko bloka i teško je zaustaviti. Ali ona nikada neće biti igrač tipa Tijane Bošković, jer ona nema sve. Ima fiziku, psihologiju manje-više, ali neke stvari nema i one joj ne dozvoljavaju da svaki put bude na istom nivou. Ide gore-dole, krivulja gde se učinak spušta i diže je vrlo prisutna i ona ne može nikad svako takmičenje da odigra na najvišem nivou. Kod Tijane su oscilacije minimalne i ona je zato najbolja na svetu. Vrlo prosto“, rekao Terzić Vesna Čitaković je takođe navela da su neuporedive. Da je Tijana daleko bolja jer je kompletnija i prolazi teške lopte i one bitne na regal rezultatima u završnoj fazi utakmice gde Egonu nema nigde. Uglavnom udara u aut i u antenu na 24-24 a na 0-0 i na 19-10 je najbolja protiv slabih ekipa. Valjda Terza zna najbolje žensku odbojku u Srbiji.
A

A joj

pre oko 1 godinu

Kakav Terza bre. Pa on je samo osvojio 20 medalja sa reprezentacijom ali nije bio prvak Turske druže. Biran jeste za najboljeg trenera evrope ali to ovde na ovim komentarima nema snagu. Džabe prvak sveta i evrope kakve medalje sa olimpijskih igara. Mora biti prvak Grčke ili Turske da bi ovde bio priznat. Ti to ne razumeš očigledno.
D

Danijele S

pre oko 1 godinu

Danijele Santareli kaže ovako Tijana Bošković je najbolja odbojkašica koju sam ikada trenirao. Ne postoji kompletniji igrač od nje na svetu. Ovaj je bio i sa klubom prvak sveta i evrope a i sa reprezentacijom prvak sveta.Uzeo i ligu u Italiji ako to znači nešto. Možda on bolje zna od našeg Terzića je jer baš on Egonu podigao kao igrača i trener joj bio godinama.
P

PaPa

pre oko 1 godinu

Pa i Terziću i tom Santareliju je donela zlato na svetskom prvenstvu. Oba treba da joj ime istetoviraju na ruci, a sliku njenu da drže u spavaćoj sobi iznad kreveta.
S

Sasa Kapor

pre oko 1 godinu

Lik se dopisuje sam sa sobom.Nije mu lako.
A

Ahab

pre oko 1 godinu

Nije Novara igrala nego Monca "malo" ste omašili. Vakif jako dobar danas, pa čak i onaj prosek od Ozbaj je dobro odigrala kao i Gabi i Badzema. Monca očajna, baka Larson može u penziju, Orro očajna svaki pas ka srednjacima je izblokiran, a Moncin blok nepostojeci danas.
P

Piter Krauč.

pre oko 1 godinu

Egonu kao odigrala dobro. A servis očajan, blok očajan, napad iz druge linije očajan, napad iz četvorke očajan. Jedino u čemu je dobra je napad iz četvorke na idealnu loptu. A Daviskiba kad dođe u prvu liniju Egonu se preplaši, samo što ne zaplače. Da joj nema Gabi igrala bi kup sajamskih gradova.
0

090222

pre oko 1 godinu

Egonu bez Gabi osvajala Ligu Sampiona, Tijani mora Majce da dodje da uzme bar taj neugodni CEV kup :)
z

zlatna bronza

pre oko 1 godinu

kaze egonu a misli tihana
P

Piter Krauč.

pre oko 1 godinu

Egonu najurili iz turske banana lige, italijani je trpe zbog reprezentacije, da joj nije italijana igrala bi u azerbejdžanu.