""
""

Elektronski problematičan – trkački superioran test za Hamiltona

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.04.17. | 10:05

Problematična upravljačka jedinica “w 08” bolida, parkirala je u trenutku Mercedes pokraj staze na testu u Bahreinu. Uprkos toga Dajmler je bio najbolji, Ferari je sledio izazov

Problemi kucaju i na vrata Dajmlerove F1 tehničke misije. Juče ih je na testu u Bahreinu namučila elektronika koja je u momentu parkirala “w 08” bolid Luisa Hamiltona pored staze. Ipak, Mercedes AMG Petronas se snašao, pa je Hamilton postigao najbolje vreme, što je dosledno sledio Ferari i Antonio Đovinaci.

Izabrane vesti

Vreme najbržeg Luisa Hamiltona iznosilo je 1:31, 25 minuta, dok je Đovinaci bio sporiji za svega 0,62 sekunde. Za vreme dok je Italijan usavršavao “SF 70 H” bolid Skuderija Ferarija, Sebastijan Fetel je sa Pirelijom radio na testiranju pneumatika za 2018. godinu. Pošto su rezultati ovog testa u sportskom smislu nebitni, odnosno odnose se na tehnički aspekt takmičenja, nećemo ih prenositi.

Red Bul i Danijela Rikarda sa testa u Bahreinu prate problemi sa motorom. Roman Grožan je testirao nove kočnice, dok su Meklaren snašle nove nevolje. Otkriven je novi problem na ERS sistemu, što Hondu bukvalno baca na crnu listu, jer pozdanost njihovih agregata sve gora i gora.

(Foto: Action Images)


tagovi

VN BahreinSebastijan FetelRed BulPireliMercedes AMG PetronasMeklarenLuis HamiltonFormula 1FerariDanijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara