Emilija nova ljubimica delija: Ima samo 17 godina, a više od 120 medalja

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.03.22. | 12:51

Karatistkinja Emilija Antanasijević, stipendista kompanije Mozzart, proglašena za najbolju juniorku SD Crvena zvezda

U kolekciji ima više od 120 medalja, a tek treba da zakorači u seniorske vode. Mlada nada srpskog karatea, Emilija Antanasijević, niže trofeje i priznanja tokom cele godine, a nedavno je proglašena i za najbolju juniorku SD Crvena zvezda!

Nova ljubimica delija je imala priliku da se pokloni pred prepunim tribinama na jednom košarkaškom meču, a u nove pobede kreće nošena njihovom podrškom, kao i aplauzima kompanije Mozzart, koja je od početka uz nju.

Izabrane vesti

Ove godine me očekuje mnogo izazova, ali vrhunac će biti Evropsko prvenstvo u Pragu koje počinje 30. septembra i planetarni šampionat u decembru u Lublinu“, ističe Ema.

Zlatna devojka je prošle godine na EP u Katovicama ostvarila het-trik medalja – zlato u katama, srebro u borbama i bronzu u takmičenju embu (prikaz karate veština), zajedno sa kolegom Aljošom Petrovićem.

Sada želi da zabeleži još bolje rezultate i spremna dočeka vrhunac ove sezone – planetarnu smotru.

Na tom putu mi mnogo znači priznanje SD Crvena zvezda. Divan je osećaj naći se među svim tim laureatima i biti deo jedne velike porodice. Moj odnos sa „delijama“ je poseban, za mene je Zvezda čista emocija. Ponosna sam što širom sveta predstavljam tako veliki klub, državu, kao i kompaniju Mozzart“ zaključila je Emilija.


tagovi

Emilija Antanasijevićkompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara