"Martin Kajmer"
"Martin Kajmer"

Etihad Ervejz čestitao Martinu Kajmeru na osvajanju US opena

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.06.14. | 15:07

Poznata avio-kompanija odala priznanje svom ambasadoru gostiju na ostvarenoj brzoj pobedi na prestižnom golf turniru održanom u Pajnherstu, u Severnoj Karolini

Martin Kajmer

Martin Kajmer osvojio je US Open, jedan od četiri glavna golf turnira, uz prednost od osam udaraca nakon dominacije tokom sva četiri dana, s rezultatom od devet udaraca manje od norme terena poslednjeg dana.

Izabrane vesti

Ovo je Kajmerov drugi osvojeni turnir otkad se pridružio programu "Etihad Airways Guest Ambassador" u januaru 2014. godine jer je pre ovoga, u maju, osvojio Players šampionat u Sograsu na Floridi.

Piter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad Ervejza, je ovom prilikom rekao:
"Izuzetno nam je drago zbog Martina, i čestitamo mu na još jednom fantastičnom dostignuću u karijeri, osvajanju US Open turnira. Martinova posvećenost, fokusiranost i želja za pobedom stavljaju ga u sam vrh njegove profesije i mi jedva čekamo da ovo proslavimo sa njim kada sledeći put dođe u Abu Dabi."

Pored Players šampionata i US Opena u 2014. godini, ova nemačka zvezda je u 2010. osvojila US PGA šampionat, Abu Dabi HSBC Golf šampionat 2008, 2010. i 2011. godine, a odigrao je i pobednički udarac Evrope na Ryder kupu 2012. godine.

Kao zaštitno lice Etihada, Kajmer redovno učestvuje u korporativnim inicijativama i promocijama Etihad Ervejza u njegovoj domovini Nemačkoj, kao i na drugim ključnim tržištima ove avio-kompanije širom sveta.

Etihad Guest Ambassador program zaštitnih lica je predstavljen u oktobru 2013. godine, a članovi ovog programa su neka od najvećih imena iz svetske industrije zabave, umetnosti i sporta.

Među aktuelnim zaštitnim licima ove aviokompanije su australijska javna ličnost i sudija u šou programu X-Factor Dani Minog, indijska glumica Katrina Kaif, vijetnamsko-australijski šef kuhinje Luk Ngujen, francuski fudbaler Patrik Vijeira i australijski igrač kriketa Šejn Varn.  


tagovi

golfMartin KajmerEtihad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara