Foto: fsvaldepenas.com
Foto: fsvaldepenas.com

Futsal reprezentativac Srbije do kraja sezone u Španiji: Jovan Lazarević pojačao Valdepenjas

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.03.22. | 01:39

Španski klub u zadnji čas registrovao novo pojačanje za Kup Španije

Kako je i zvanično obelodanjeno, Jovan Lazarević je novi član španskog Valdepenjasa. Futsal reprezentativac Srbije je potpisao ugovor do kraja sezone.

Lazarević u Španiju stiže iz ruskog Tjumena sa kojim je minulog leta potpisao trogodišnji ugovor. Ipak, FIFA je dala dozvolu igračina da napuste Rusiju i Ukrajinu zbog ratnog stanja, kao i klubovima da ih registruju. Valdepenjas je iskoristio situaciju i potpisao srpskog reprezentativca do 30. juna tekuće godine.

Izabrane vesti

U zvaničnom saopštenju se ističe i da je Lazarević povređen, ali da je u završnoj fazi oporavka. Nadaju se u klubu da će moći da debituje u Kupu Španije, koji počinje već 31. marta.

"Pored činjenice da oseća određenu nelagodnost, on je igrač koji ne govori španski. Ipak, ukoliko bude spreman da nastupi, zajedno ćemo učiniti sve u svojoj moći da ga uključimo", istakao je trener trećeplasiranog tima španske lige David Ramos.

Sa 24 godine Lazarević je možda i najvažnija karika futsal reprezentacije Srbije. Sa Tjumenom, koji je i platio obeštećenje da ga dovede, stigao je i do Fajnal fora Lige šampiona, upisao šest nastupa i postigao dva gola u elitnom takmičenju. Ruski klub se jasno neće boriti za evropsku kruzu zbog suspenije izazvane ratom u Ukrajini.


tagovi

futsalJovan Lazarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara