Komentari na vest

Gabi Gimaraeš ide u Italiju, a u Vakif stigla Katarina Boseti

F

FIVB

pre 22 dana

Mozda tebe ne interesuje! A nas interesuje svaka ekipa gde igraju nase devojke! Sto ih vise bude u TOP ligama bice bolje za nasu reprezentaciju.
T

Top liga

pre 22 dana

Koja ce sada iz Srbije da sedi u Vakifu na klupi ,nisam u toku? Top liga sa 3 kluba.Kao Grčka Top liga u košarci sa 3 vrhunska kluba i ostatkom klubova za KSL ali ispod 8 mesta.
Z

Zna li se

pre 22 dana

Da li Pušić ostaje u Milanu.Po meni bolje da ode u Rumuniju i igra nego ovako da navija tokom meča.Buša izvukla pouke.Šta znaci jak klub ako ne igraš u njemu.Ništa.Imamo njih 4 koje mogu da igraju u klubovima koji igraju evropu u Italijanskim i Turskim klubovima.Za ostale klubove niko čuo nije.Za novi klub Uzelac i Bjelice smo čuli prvi put kada au one otišle tamo napr...
K

Kvaka

pre 22 dana

Možda nisi svestan koliko pušić ima godina kao prvo. Ništa njoj Rumunska liga ne može da donese, bolje da se takmiči sa vrhunskim igračicama na treningu. Da je mlada pa da kažeš treba da igra utakmice. Koliko Amerikanke imaju igračica koje igraju Evropu, koliko ima Brazilki koje igraju Evropu. Teško je doći u vrhunski ITA TUR klub zbog ograničenja stranaca. Imaš 5 vrhunskih klubova, sa po 3-4 stranca znači oko 20 stranaca može da igra u vrhunskim klubovima, treba da budeš top 5 korektor, top 5 primač ili top 5 bloker za tako nešto. Tako da ta 4 ograča, je odličan broj.
M

More plavo

pre 22 dana

Kvaka Starija godinu od Gabi mlađa 10 godina od Maje.Ima godina kao Jovana Stevanović.Sa 30 godina si u najboljim godinama pogotovu libero.Silvija ima 37 mislim.Niko sa 30 nece da sedi na klupi a ne takmici se na treningu ni sa kim jer se unapred zna da nema kvalitet da igra pored devojke iz Dominikane.Niko ne napreduje tako što sedi na klupi.Svako traži klub gde ce da igra.Šta ima rezerva Egonu i Bošković u klubovima od toga što im je rezerva ništa.Servira na treningu da se one uigraju i skuplja lopte tokom treninga...
T

Top liga

pre 21 dana

More plavo A igra na poziciji gde nije u igri stalno i nema skokova.Do 40 godina bez problema laganini.Kakav odmor i od čega.Nije fudbaler ili košarkas da trči 40 ili 90 minuta.Nema kvakitet da igra to je suština
K

Kvaka

pre 21 dana

Da pojednostavim. Bolje da se na treningu brani od Egonu nego li na utakmici od bilo kog korektora iz Rumunske lige. Razmišljaj u tom smeru.
T

Top liga

pre 21 dana

Kvaka Sedi 1
K

Kvaka

pre 21 dana

Gde su ti argumenti profesore, lako je burgijati. Evo da i ja malo burgijam. Top liga čučni -7. Hihihihi
T

Top liga

pre 21 dana

Kvaka Sve ti piše gore.Pročitaj samo.Nijedan igrač ne želi da sedi na klupi to treba da znaš i niko.nije zadovoljan sa tim.Busa je otisla iz kluba jer nema mesta u Vakifu.
K

Kvaka

pre 21 dana

Što mi govoriš zašto je Buša otišla? Za Pušić je bolje da uzima lovu u Milanu, a i napredovaće više na treningu u Milanu, nego u ligi u Rumuniji. Očigledno je da bi radije sedela na klupi u Milanu nego igrala u Rununiji, čim je pristala na to. Da li je tvoj komentar i ovaj pod nikom "zna li se"?
T

Top liga

pre 21 dana

Kvaka nije moj komentar zna li se" Kazem za Bušu jer su obe bile u istoj situaciji prošle sezone.Nema napretka ako ne igraš druze.U Italiji je laganini sve ako hoce da radi onda ode u Rusiju i trenira 8 sati na dan.Partizan i Zvezda kosarka imaju 1 trening na dan.Primer dajem.Jovo radi 6 sati na dan. Ako igrač ne igra nema napretka.
K

Kvaka

pre 21 dana

Za mladog igrača je važno da igra. Pušić ima 31, Rumunska liga ne može da joj donese ništa novo. Ni Ruska takođe. Treniranje sa vrhunskim igračicama može. A to što si napisao gore "kakav odmor i od čega". Odmor od dva treninga dnevno već sedam godina i više, pri čemu je jedan trening teretana. To što neko sedi na klupi u nekom klubu ne znači da ne radi ništa. Pričaš kao da po ceo dan leži na kauču.
9

999

pre 22 dana

888@: pa ne citaj komentare ove, a ni ove tekstove! Zivi u svom lokalnom rezervatu.
T

Totalni

pre 22 dana

Promasaj od transfera. Primaci: Markova Franti Boseti dzebeciolu Tehnicari: ozbaj, caliskan Korektor: van rajk Libera: ajkac, sarioglu Srednjaci: sinjue, gines, akbaj
9

999

pre 22 dana

Ekipa za 3/4 mesto! Nivo Zeren, Turkis Erlajns! FENER favorit opet, Ezachi drugi. Moguce da Vakif ne bude ni treci, sto znaci nema ni L.Š.
8

888

pre 22 dana

999 Sve te ekipe da ispadnu u drugu Tursku ligu nikoga ovde briga ne bi bila.Nebitne informacije za nas