Hena Kurtagić (©CEV)
Hena Kurtagić (©CEV)

Hena Kurtagić u trećem finalu ove sezone, juriće drugi pehar

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 17:34

Posle Kupa, pokušaće da stigne i do titule u Francuskoj

Iz Francuske svako malo stižu potvrde da je Hena Kurtagić našla pravu sredinu za prvi inostrani angažman. Srpska reprezentativka ima priliku da se vrati kući sa duplom krunom.

Nant je stigao do trećeg finala u sezoni, a za sada u vitrinama ima pehar namenjen najboljoj ekipi u Kupu. Posle svega što je ovaj tim pokazao, svi u klubu mogu da se nadaju i tituli.

Izabrane vesti

Sinoć je za njih završena polufinalna serija, izbacili su u dva meča Volero Le Kane, a narednog protivnika još ne znaju - jer će Pariz i Miluz igrati majstoricu.

U drugoj utakmici polufinalne serije Nanta i Volera - Kurtagićeva je osvojila 11 poena, od toga čak sedam iz bloka. Imala je nešto slabiji učinak u napadu (8-3) i jedan as servis.

Na drugoj strani u ekipi koju sa klupe vodi Danilo Pejović ubedljivo najzapaženija bila je Brankica Mihajlović. Ona je upisala 27 poena, ali nije uspela da donese pobedu Voleru i izjednačenje u seriji. Maša Kirov je završila meč sa jednim poenom.

Podsetimo, Nant je igrao finale CEV Čelendž kupa - u kome je pobedu odnela Novara. Nešto kasnije je uzeo trofej u nacionalnom Kupu, a sada je na dobrom putu da osvoji duplu krunu.


tagovi

Hena KurtagićNant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara