""
""

HRVATI: Kako je to Šefik opet skinuo, pa ovo je neverovatno... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.06.13. | 08:13

Pogledajte reakcije hrvatskih komentatora i igrača Juga tokom i posle istorijskog meča na Banjici

Jug je prvi poraz ove sezone doživeo u najvažnijoj utakmici i ostao bez najvećeg trofeja u klupskom vaterpolu, koji je prvi put u istoriji pripao Crvenoj zvezdi.

Poraz u finalu, naravno, teško je pao svim igračima dubrovačkog drim-tima, ali i komentatorima hrvatskog HRT-a, koji su svim srcem bodrili trostrukog prvaka Evrope. Hrvatske komentatore je do 'ludila' najviše  dovodio Denis Šefik, malo su bile krive sudije, malo bučni navijači, ali su na kraju svi morali da priznaju da je ovo bilo veče beogradskog kluba.

Izabrane vesti

Sa tom ocenom složili su se i trener Juga Veselin Đuho, ali i bez premca najbolji igrač ekipe iz Dubrovnika Nikola Janović. Stekao se utisak da je fenomenalnic crnogorski vatepolista sinoć jedini imao herca da se suprostavi paklenom ambijentu na Banjici.
"Atmosfera je bila odlična, nije često da se vaterpolo utakmice igraju u ovakvom ambijentu. Što se nas tiče igrali smo ispod mogućnosti. Tokom cele sezone u važnim mečevima smo pružali bolje partije. Zvezda je u finalu bila bolja i zaslužila trofej", rekao je Janović posle meča.

Pogledajte, kako su hrvatski komentatori ispratili samu završnicu meča na Banjici.

(FOTO: Star Spor)


tagovi

Denis ŠefikSrbijaVK Crvena zvezdaVK Jug

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara