Tot (©instagram)
Tot (©instagram)

Hrvatski rukometaš preminuo u Makedoniji

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.22. | 14:02

Dve verzije šta se dogodilo Denisu Totu

Tužna vest stiže iz Makedonije. Hrvatski rukometaš Denis Tot nije preživeo najvažniju bitku u svom životu i preminuo je na odeljenju u bolnici u Skoplju.

Rukometaš, koji je bio član makedonskog superligaša Butel Skoplje, prema podacima MUP-a, dovezen je u bolnicu 7. aprila u 4:11 časova, bez svesti. O ovoj temi nema više zvaničnih informacija, ali postoje dve verzije događaja.

Izabrane vesti

Prva verzija koja se proširila makedonskim i hrvatskim medijima bila je da je Tot napadnut i pretučen u noćnom klubu. Međutim, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) se oglasilo povodom ovih tvrdnji i istaklo da kada je

Denis hospitalizovan na njegovom telu nije bilo tragova nasilja.

Potom je iz Klinike u Skoplju saopšteno da je rukometaš doveden bez srčane akcije, odnosno da se navodno radi o srčanom udaru. Lekari su se skoro 24 sata borili za njegov život, ali je operacija, nažalost, završena neuspešno.

Denis Tot je imao 27 godina i ove sezone je igrao za Butel iz Skoplja. Prethodno je dve sezone branio boje drugog makedonskog kluba, GRK Ohrid. Tot je poreklom iz Đakovice, a kroz karijere igrao je za španski Ademar Leon, austrijski Brik, hrvatski Poreč i Bjelovar.


tagovi

rukometMakedonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara