Humanitarni tiket u podne: Darko Ristić tipuje za Udruženje za bolesti motoneurona Srbije

Vreme čitanja: 4min | čet. 15.03.18. | 12:00

Naš plemeniti kladilac veruje u Arsenal i igra keca!

Jutros smo sravnili računicu, pošto je "Humanitarni tiket u podne", dobio 16. plemenitog kladioca koji pridružio klubu osvajača suma većih od 100.000 dinara. To je selektor Angole, Srđan Vasiljević, o kome smo već dosta toga rekli. Danas smo na liniji dobrih tipovanja, uz Darka Ristića! On je naš 644. humanitarni kladilac,  rođen je u Beogradu 1985. godine, a od najranijih dana je u fudbalu, prvo kao igrač, da bi se potom zainteresovao za menadžment u sportu.

Izabrane vesti

Završio je ekonomiju i specijalizaciju marketinga u Firenci na European School of Economics (ESE), a diplomirao je u Londonu na Buckigham University. Zvanje master za menadžment u sportu stekao je u Beogradu na Fakultetu za sport. Radeći u administraciji FK Partizan stekao je prva praktična znanja koja je usavršio u PR timu FK Voždovac. U agenciji International Sports Office je od početka njenog rada. Trenutno je na poziciji Direktora agencije, a poznavanje nekoliko stranih jezika, kao i odlični kontakti u velikom broju svetskih klubova čine mnoga vrata otvorenim za njega.

ODIGRAJ HUMANITARNI TIKET DARKA RISTIĆA

Danas ćemo se na plemenitim tiketu, zahvaljujući Darku Ristiću,  baviti samo utakmicama Lige Evrope. Prva na redu je DINAMO KIJEV – LACIO. Prvi susret u Rimu završen je nerešenim rezultatom 2:2, tako da je iz tog susreta Dinamo izašao zadovljniji. Doduše, Lacio će pokušati da napravi iznenađenje u Kijevu, ali će morati da odigra iznad svojih mogućnosti kako bi pobedili neugodne i kvalitetne Ukrajince. Rimljani imaju poslednja dva remija, a istorija međusobnih okršaja je preskromna, samo poslednji duel.

,,Za početak ću odigrati kombinaciju X2&2+“.

Sada se selimo na sever Evrope, gde će se u Sankt Peterburgu sastati ZENIT i LAJPCIG. Nemci su kod kuće uspeli da slave sa 2:1, tako da sa samopouzdanjem dolaze u Rusiju. Međutim, na hladnom severu Zenit će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena kako bi prošao u dalji rang takmičenja. Oba kluba su svoje poslednje utakmice odigrali bez golova.

,,Ponovo ću sreću okušati sa jednom kombinacijom, 1X&0-3“.

Sledeća na redu je možda i najzanimljivija utakmica ovog dela Lige Evrope, ARSENAL – MILAN. Tobdžije su bili izuzetno moćni u prvom susretu, dva puta pocepavši mrežu Rosonera. Kako ni ove sezone neće uspeti ništa konkretno da uradi u Engleskoj, Liga Evrope je jedina prilika Arsenu Vengeru da možda u poslednjoj sezoni na klupi Arsenala osvoji jednu titulu. Bio bi to odlazak u velikom stilu.

,,Tobdžije su apsolutni favoriti, zato igram 1“.

Idemo dalje. Humanitarni tiket, jer tako želi naš dobrotvorni kladilac,  nastavljamo susretom LION – CSKA Moskva. Tim koji je izbacio Crvenu zvezdu nije uspeo da odbrani domaći teren, Lion je bio bolji, slavivši sa minimalnih 1:0. Iako ta prednost nije velika, ipak je solidna zaliha pred revanš meč u Lionu. Olimpik I CSKa su slavili u svojim poslednjim prvenstvenim mečevima.

,,Ovaj put ću staviti tm1 2+“.

Za kraj dobrotvornog tiketa pozabavićemo se utakmicom SALCBURG – BORUSIJA DORTMUND. Austrijanci su napravili veliku brejk na gostovanju pobedivši sa 2:1. Naravno, sigurno je da se Nemci neće predati i da će pokušati da preokrenu stvari u svoju korist. Ipak, za to će biti potrebna daleko bolja igra nego u prvom meču. Pitanje je da li Borusija ima snage za to. Austrijanci su remizirali, a Nemci biliuspešni u poslednjim mečevima.

,,Za kraj igram 3+, mislim da će pasti barem tri gola“.   

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su, „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Obnovljeno je i svečano otvoreno 56. košarkaško igralište, idemo ka 100. Potom sledi akcija „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Pomažemo humanitarne fondacije "Podrži život", "Budi human", subotičku "Kolevku", srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, članovi smo sponzorskog pula ABA lige, bili smo naslovni sponzori KLS lige Srbije. Doniramo klubove iz Čačka Borac i Železničar. Učestvovali smo u akciji „Bitka za bebe“, MOZZART je porodilištima donirao prvo veliki broj inkubatora, a potom i aparate za proveru sluha kod naših najmlađih…

Kompanija MOZZART nastavlja da pomaže i lokalne zajednice (u toku je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja), zatim mlade talente Grada Beograda u organizaciji istoimene fondacije, a u planu je i još mnogo drugih projekata koji će u narednom periodu biti fokus Sektora korporativnih komunikacija. Obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija velikog broja televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kraja, dakle nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

I da  Vas podsetimo...

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Darka Ristića dobitak će biti doniran i za  Ustanovu socijalne zaštite Dom za starija lica SLAĐUR, Bijeljina u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 6502 LE Dynamo Kyiv - Lazio kmb X2&2+ 1,55
Čet 19:00 6504 LE Zenit - RB Leipzig kmb X2&0-3 1,87
Čet 21:05 6508 LE Olympique Lyon - CSKA tm1 2+ 1,85
Čet 21:05 6507 LE Salzburg - Dortmund ug 3+ 1,45
Čet 21:05 6506 LE Arsenal - Milan ki 1 1,95
Ukupna kvota15,16

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDarko Ristić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara