Komentari na vest

I bi spektakl... Tijana povukla Ezačibaši ka polufinalu!

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Ezekcibasi nema nikakve šanse u Italiju revanš dobija Skandici lagano 3:0 eventualno 3:1.
B

Brundo

pre 2 meseca

Revans se igra u Italiji i ne vidim da ce Skandici da ispadne u ovom cevrtfinalu.Ezacibasiju fali mnogo toga.Nisu tim kao pre.Najpre im fali dobar trener.Igraju slabije u odbrani.Dosta toga polazu u Baladin a ona kad krene da gresi ne staje.Treba im i bolji tehnicar.Skandici ima Maju za tehnicara.Timski gledano Skandici je jaci sa duzom klupom.
S

SandraaaS

pre 2 meseca

Problem Eczacibasija je prijem. Hande Baladin je prosek igrac koji nije za jake utakmice, odigra jednu dobro i nema je sledecih 10. Od finale klubskog svetskog ona nije odigrala jednu top utakmicu, a to takmicenje se zavrsilo sredinom decembra. Ali naravno nju nece zakucati za klupu, i dalje tvrdim da je Voronkova bolja od nje, a juce nije dobila sansu. Hande u napadu juce nista radila nije a nije se proslavila ni na drugim poljima. Sto se tice dizaca, ja sam odmah rekla da je Elif Sahin samo gurkanje od strane saveza jer je reprezentativka, devojka je toliko spor dizac da joj napade citas veoma lako, na pomeren prijem ne zna da igra. Naz Akyol je legenda ali nije kao pre, takodje ima neka cudna dodavanja. Eczacibasi u Italiji moze pobediti, samo ako bude nagazio prijem Skandiccija koji je takodje uzasan, ali Skandicci zato ima Maju koja je najbolji dizac sveta na pomeren prijem, zna da svaku loptu izvuce i podigne. Ni Herbots ni Zhu nisu na prijemu dobre sto se videlo i juce. Ja mislim da Eczacibasi ima sanse, ali kao i uvek problem je trener. Na kraju sezone treba naci dobrog trenera. Cujem docice i Plummer iz Imoca u Eczacibasi sto je po meni dobar transfer, ona nije sjajna kao Gabi ili Kelsy Cook, ali igra dobro.
m

milebezcenzure

pre 2 meseca

Ako se ne pojave nova Mihajlovic iRasic, koje mogu da u napadu OZBILJNO pomognu Tijani - pisi kuci propalo. I to uskoro. Ne moze Boskovic vecno sve. Pa jel moze ona na nekom vaznom mecu da zabje 10 poena da bude losija? Ili mora da igra ko luda protiv svakog tima. Samo gde su igracice koje ce biti vrh? Plus odlazak maja i Drce. Idu jako teska vremena.
B

Branko Pazar

pre 2 meseca

Raša Kosovo Brankica BIH Iz Srbije stiže Hena koja ne peva himnu..
B

Brundo

pre 2 meseca

Sto vise poena ima Tijana Boskovic to ima manju efikasnost.Zato da bi imala visoku efikasnost treba da ima oko 20 poena po mecu.Ne vise od 23-25,.A to znaci da i druge odbojkasice moraju da osvoje po, recimo, 15-20 poena.Problem je sto mi na poziciji korektora imamo samo nju.Bjelica nije na tom nivou a Jovana Brakocevic vec nekoliko godina ne igra za reprezentaciju.
i

ironija

pre 2 meseca

Hena 4 bloka i ukupno 9 poena protiv Novare iako je njen tim izgubio 3:0, Uzelac sa 320 poena najbolji poenter brazilske lige. Hoćeš i dalje mračiti?
N

Nova Rasic

pre 2 meseca

Covek pise treba nam nova Rasic, a ne zna uopste kako nase devojke igraju ove sezone. Maja Aleksic najbolji bloker Italijanske lige, Hena Kurtagic najbolji bloker Kupa izazivaca, juce protiv Novare vise blokova od Ane Danesi koja je bila najbolji bloker SP 2022 kad su nase odbranile titulu. Primaci, Uzelac top scorer u Brazilu osvataja 5, nesto poena po setu, najbolji server lige i medju boljima na prijemu servisa. Lozo jedan od boljih primaca u Japanu i po poenima i na prijemu. Ja ipak mislim da je problem Maja koja na EP za 5.setova protiv Turske dala Sari Lozo samo 15 lopti, dok je Sara Lozo uz Tijanu i Jovanu Stevanovic bila nas najbolji igraca u finalu SP protiv Brazila.
t

terzacar

pre 2 meseca

Finale smo izgubili jer je Zehra prošla svih 11 napada plus 4 njena bloka...shvatite da Gvideti nije hazarder u velikim utakmicama, ne menja igrače u koje ima najvise poverenja, čeka do kraja da prorade - takav je i gotovo
S

Steta

pre 2 meseca

Steta za krajnji rezultat jer je po svemu vidjenom realan rezultat 3-1 Ezacibasi, ovako Skandici i dalje ima i te kako izgledne sanse, cini se da su one i dosle na ovaj mec po bod. U trecem setu ispustena, velikaaa prednost, sa 3-1 bi bili veliki favoriti za prolaz
D

Da da da

pre 2 meseca

Za Srbiju najbolje da Tijana ne ide dalje.Što manje da se troši.Ona i leto 2024 mora sama da napada dok ostale kruže po rotacijama i bodre je i navijaju za nju.Srpska odbojka...
G

Gost 1780

pre 2 meseca

Tijanin klub bi bez nje bio 3 u Srbiji.Tent i Pazova 5 setova sa njima lagano bi igrali.Pazova sa Tijanom bi ih oprala 3 0 za 60 minuta.
Р

Радамел

pre 2 meseca

Ајде мало проверите како се изговарају имена тимова на изворном језику, нисте ни сва слова написали. Није Езачибаши већ Еџзаџ'баш'. C се чита као Џ, Ово што личи на И тј. ı се не чита то јест нечујно слово је. Мало истражујте не будите као коментатори на Арени и Спортклубу чим није лига петица одмах проблеми са изговором имена играча.
S

Storari

pre 2 meseca

Hvala ti bratski, bez ove informacije ne bih mogao zaspati.
T

Tijana Goatovic

pre 2 meseca

I ako nije odigrala njenu najbolju utakmicu zena osvojila 31 poen u 47-8% napada, strasno sta bi bilo da je odigrala kako zna, svaka joj cast.